2024. szeptember 10. - Nikolett, Hunor

Hogyan segíthet a mellplasztika az önbizalom helyreállításában?

A nőiesség jelképének tartott mellek az idő múlásával veszítenek feszességükből, tartásukból. Nemcsak az öregedés jelei mutatkozhatnak meg ezen testrészünkön, hanem a gyors súlycsökkenés, a terhesség vagy a szoptatás is hatással van rájuk.
2024. augusztus 1. csütörtök 08:27 - HírExtra

Sokat el tudják fogadni a változásokat, azonban néhányan önbizalmuk helyreállítása érdekében plasztikai beavatkozásra vállalkoznak. Az Aesthetica Orvosi Központ mellplasztikai eljárása biztonságos, és profi sebészek végzik a műtéteket, melyek során prémium implantátumok kerülnek beültetésre. Hogy miért fontos egyeseknek a keblek helyreállítása, és milyen módon történhet mindez? Erre kerestük a választ cikkünkben.

Sztárokat másolva

Az átlagemberek között is akadnak, akik úgy gondolják, hogy elveszettnek hitt nőiességüket csak a plasztikai műtéttel korrigált mellek hozhatják vissza, azonban a film- és zeneiparban tevékenykedő előadók számára a tökéletes külső szinte kötelező. Számos híresség döntött már ilyen beavatkozásról karrierje során. 

Gondoljunk csak olyan sztárokra, mint Pamela Anderson vagy Demi Moore, akik nyíltan vállalták mellformázó műtéteiket, és ezáltal sokak számára váltak példaképpé. Az előadóművészek megjelenése napjainkban különösen fontos, hiszen a képernyőn a tökéletesség látszatát kell mutatni, mely gyakran megköveteli az esztétikai beavatkozásokat. 

Nyerjük vissza önbizalmunkat!

Az esztétikai sebészet ezen ága nemcsak a fizikai megjelenés javítását célozza, hanem sokak számára az önbizalom növelésének és a testkép javításának eszköze is. Az eljárás különböző technikákat és változó méretű implantátumokat alkalmazhat, így a páciensek egyéni igényeinek és kívánságainak, az előzetes konzultáción meghatározott, tökéletes eredményt garantál.

A mellplasztika nemcsak a mell nagyobbítására alkalmas eljárás. Az olyan korrekciókat, mint a megereszkedett bőr felvarrása, feszítése vagy éppen az egészségügyi problémákat is okozó túl nagy méretű mellek kisebbítése is elvégezhető. Általában minden nőnek eltérés tapasztalható a két mellmérete között, ezt az asszimetriát is orvosolhatja a plasztikai beavatkozás.

Hogyan történik a beavatkozás?

A legmodernebb műtéti eljárásokkal végzett beavatkozások komplex végeredményt kínálnak. A műtét előtti lézeres szövetelőkészítés például elősegíti, hogy minél gyorsabb legyen a gyógyulás, hegmentes végeredménnyel. A beavatkozás általában 2-3 órát vesz igénybe, függően attól, hogy milyen típusú korrekcióra van szükség. Az altatásos műtét biztonságos környezetben történik, egy éjszakát megfigyelésen a klinikán töltenek a páciensek. 

A mellek a műtétek után pár hónappal nyerik el végleges állapotukat. Több óvintézkedést is végre kell hajtani annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Néhány héten keresztül speciális melltartót kell viselni, mely segít a helyes pozíció rögzítésében. Hat hét után visszatérhetünk megszokott életmódunkhoz, de a teljes felépülés akár egy évig is eltarthat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását