2024. szeptember 10. - Nikolett, Hunor

Így teremts nyári hangulatot dekorációs termékekkel

Otthonunk minden évszakban módot kínál arra, hogy kedvünk szerint csinosítgassuk, különösen igaz ez a nyári időszakra, amikor minden egyes nap a vidámságról, a napfürdőzésről és a színekről szól.
2024. augusztus 1. csütörtök 12:02 - HírExtra

Mi mindent érdemes beszerezni a dekoráláshoz?

A nyár napjainkban már összefonódott a kerti mulatságokkal, a fesztiválokkal, a közös családi és baráti sütögetésekkel, így nem is kérdés, hogy a fényfüzérek és napelemes eszközök is komoly szerepet kaphatnak. A nyári dekoráció azonban több mindent is közvetíthet, elsőként meg kell találnunk a célt, és ez alapján kiválasztani a megfelelő elemeket, tárgyakat például a Deconline.hu kínálatából.

A parti hangulathoz elsősorban lampionokra, illetve egyéb fényforrásokra is szükség lesz, de legalább ennyire fontosak az apró kiegészítők, mint a betűzős díszek, a szívószálak, a csipeszes kellékek. 

Azonban, ha az örök nyár hangulatát szeretnénk közvetíteni annak minden szépségével, élénkségével, színes miliőjével, akkor az akasztható díszek, a szélcsengők, a kagylók és csigaházak sem hiányozhatnak a palettából. 

Hogyan is kezdjünk neki a díszítésnek?

Célszerű területenként haladni, így összeszedettebben és fókuszáltan tudunk díszíteni. Annak függvényében, hogy kertes házat, erkélyes lakást vagy egy nyaralót szeretnénk kidekorálni, fontos átgondolni, hogy mely helyiségeket, területeket szeretnénk jobban kihangsúlyozni, azaz nyári köntösbe öltöztetni.

Az erkély és a terasz alkalmas lehet arra, hogy kisebb-nagyobb összejöveteleket rendezzünk, emiatt ott érdemes kezdeni a dekorálást. Vegyük figyelembe azt is, hogy milyen eseményre készülünk, egyszerű családi sütögetésre vagy egy komolyabb kerti partira. Ha pedig pusztán önmagunk számára tennénk hangulatosabbá otthonunkat, ez esetben a legkönnyebb a dolgunk.

A kültéren alkalmazható díszelemek között találunk olyanokat is, amelyek a kerti asztalon helyezhetők el, ezek általában kisebb dekorelemek, viszont az akasztható változatok felkerülhetnek az ajtóra, ablakra, de lelógathatjuk a terasz tetejéről is őket. Ilyenkor megtölthetjük élettel a külső teret zöld növények által, persze beszerezhetünk néhány művirágot is, ha időtálló darabokra vágyunk, melyeket kedvünk szerint áthelyezhetünk mindig máshová.

Napelemes világítás: a parti lelke

Manapság egyre kedveltebbek a napelemes fényfüzérek, melyek felhelyezhetők a fákra, cserjékre, a korlátra, de bizonyos típusokat a virágágyás mellett vagy a kerítésen is végigfuttathatunk. Színesek, egyszínűek, különféle formákat ábrázolók egyaránt beszerezhetőek. 

A tökéletes nyári dekoráció mindannyiunk számára mást jelent, egyeseknek a leszúrható szélforgókat, a kisebb kerti díszeket, míg másoknak a világító füzéreket, a lampionokat. Szerencsére ma már olyan széles a paletta a különféle kültéri díszelemek terén, hogy nem kell megalkudnunk az elképzeléseinket illetően.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását