2024. szeptember 13. - Kornél

Miért praktikusak a beépített elszívók a konyhában?

Számtalan háztartásban kap napi szinten főszerepet a konyha és a finomabbnál finomabb fogások elkészítése. Ebből adódóan igencsak fontos, hogy milyen eszközök és felszerelések vesznek körül bennünket, és teszik kényelmesebbé, barátságosabbá a főzési folyamatokat.
2024. augusztus 16. péntek 11:09 - HírExtra

A beépített elszívóval rendelkező főzőlapok stílusos megjelenésükkel, hasznos funkcionalitásaikkal jelentős segítséget nyújtanak számunkra a konyhai műveletek végzése során. Használatuk valóban egyszerű és kifejezetten csendes.

Ha döntés előtt állunk, nézzünk körül a Multikomplex Budapest Kft. oldalán, a pultba építhető elszívók széles kínálatában. Ismerje meg Ön is a termékpalettát!

A beépített páraelszívók főbb jellemzői

Különösképpen nyitott terekben vagy konyhaszigeteknél célszerű használni, ahol a tradicionális változat már nem jelent megoldást. A pultba vagy főzőlapba helyezett elszívók közvetlenül a főzőedények mellől, szinte hang nélkül szívják el az ételkészítés során keletkező gőzt és illatokat. Ez a fejlesztés bizonyos termékeknél egy szénkefe nélküli motornak köszönhető.

A legtöbb készülék teleszkópos, tehát visszasüllyed a páraelszívó a pultba, amikor nincs használatban, és csak akkor látható, amikor főzünk. Némelyik kivitel akár már távirányítóval is üzemeltethető.

Az újabb berendezések erős motorokkal vannak felszerelve, működésük mégis halk. Ami pedig számos felhasználónak fontos lehet, hogy pénztárcabarát, ugyanis a minőség és design mellett energiatakarékos is.

A tisztítás fontossága

A szűrőrendszerekben úgy alakították ki az egységeket, hogy mindenféle nehézség nélkül hozzáférhetőek legyenek. Tisztításuk ezáltal egyszerű feladat, így az elszívók élettartama jelentősen megnövekedhet. 

A szén- és zsírszűrőkből álló részek feladata, hogy eredményes legyen a zsírok és szagok eltávolítása a levegőből. Rendszeres takarításuk és időközönkénti cseréjük elengedhetetlen ahhoz, hogy funkciójukat hatékonyan lássák el hosszú távon.

Néhány gondolat a további előnyről

Nem véletlen, hogy egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendenek ezek a beépített páraelszívók, hiszen egyben hasznos és mutatós darabjai a konyhának. Ott is társaink lehetnek, ahol főzés közben nem megoldható a szellőztetés, hiszen azonnal elszívják a gőzt, a párát és a kellemetlen illatokat. Mindemellett megóvnak bennünket a zsíros lerakódások okozta bosszantó foltoktól is.

E méltán kedvelt termékek konyhai előnyei mellett a modern, esztétikus kivitelezés miatt is szívünkbe lopják magukat. Amennyiben beszerzés előtt állunk, sok-sok értékes információhoz jutunk a Multikomplex Budapest Kft. oldalán.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását