2024. szeptember 13. - Kornél

Ezért érdemes kerti sütögetéshez alkalmas házikót vásárolni

Manapság rengeteg praktikus kiegészítővel dobhatjuk fel az udvarunkat, kertünket. Idehaza nagy hagyománya van a kerti sütögetéseknek, ám a grill- és BBQ házak csak mostanában kezdtek népszerűvé válni hazánkban.
2024. augusztus 17. szombat 11:29 - HírExtra

A Skandimánia grill- és BBQ házikói segítségével új szintre lehet emelni a kerti sütést-főzést. Akinek van egy az udvarán, az egész évben rendezhet szabadtéri partikat, nem csak akkor, amikor verőfényes napsütés van.

Miért olyan praktikus egy grill- és BBQ házikó?

Egy nagyobb társaságot összehívni, legyen szó akár a családról, akár barátokról, sokszor nem egyszerű. A legtöbben más munkarend szerint dolgoznak, nehéz összeegyeztetni, hogy mindenki ugyanakkor kapjon szabadságot. Ha mindez sikerül, akkor pedig ott van még bizonytalansági faktornak az időjárás is.

Bár a meteorológiai előrejelzések pontossága sokat fejlődött az elmúlt évek során, még manapság is nehéz azt megjósolni, hogy mikor pattan ki váratlanul egy zivatar. Egy nem várt zuhé egy egész kerti partit tönkretehet. Persze csak akkor, ha nincs egy grillház, amelyben akár körül is ülheti a vendégség a tüzet, méghozzá fedett helyen.

A Skandimánia által kínált, sütégetésre kialakított házikókban kényelmesen elfér egy kisebb társaság. További előnye egy ilyen kis építménynek, hogy nemcsak nyáron, hanem bármely évszakban lehet benne komfortosan sütögetni anélkül, hogy vacogni kellene a hidegben.

Konkrétan milyen grillházakról van szó?

Az említett webáruház több, különböző típusú grillházat kínál megvásárlásra. Képeket is tettek fel a weboldalukra róluk, úgyhogy senkinek sem kell zsákbamacskát vásárolnia.

Kínálnak kisebb, 4,5 négyzetméteres grillházikót is, ami megnyerő kinézetével a kert legszebb éke lehet. Ebben akár hat fő is kényelmesen elfér. A nyitható ablaknak köszönhetően remekül szellőztethető. A grill körül kialakított asztal köré mindenki odaülhet. A házikó multifunkcionális, hiszen az öt padból kettő kihúzható, így akár aludni is lehet rajtuk.

Van nagyobb, hét négyzetméteres grillház is. Ez már jóval tágasabb, akár 12 fős társaság számára is ideális lehet. A hexagon kialakítású építményben az amatőr szakácsok és a tapasztalt grillmesterek is biztonságosan, széltől védett helyen csillogtathaták meg tudásukat. A közepén elhelyezett BBQ körül kényelmesen elfér mindenki, még maximális kihasználtság esetén is. Ez a nagyobb építmény a kisebbhez hasonlóan szállásként is funkcionálhat, hiszen ebben is két kihúzható pad található.

Mit kell tudni még ezekről a grillházakról?

A Skandimánia grillházai magas minőséget képviselnek, hiszen skandináv borovi fenyőből készülnek a padlódeszkák és a falak is. A bitumenes zsindellyel borított tető garantálja a beázásmentességet.

Ezeket a grillházakat lapra szerelten szállítják. Jó hír, hogy az összeállításuk egyáltalán nem bonyolult, és bármelyiket is választja valaki, biztos lehet abban, hogy a kert legfőbb ékessége lesz. A grillházak normál és exkluzív, döntött falas kivitelben is kérhetők. Lehet őket kombinálni szaunával is, sőt, üvegbetétes tetővel is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását