2024. szeptember 13. - Kornél

Izgalmas programokkal készül a Viadukt Bár

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Viadukt Fesztivál véget ért, de a Duna-parti szabad rakpart továbbra is izgalmas programokkal várja a látogatókat.
2024. augusztus 22. csütörtök 15:08 - HírExtra

A nyári fesztivál július 26-tól augusztus 18-ig tartott, amely alatt a Viadukt Bár ingyenes programokkal várta a városlakókat az autómentes rakparton. De a kultúra és szórakozás továbbra sem ér véget: a közösségi tér színes hétvégi eseményekkel készül egészen október 20-ig.

Őszi programok minden hétvégén

A szeptemberi és októberi hétvégéken is különleges eseményekkel készül a Viadukt bár, Többek között a Steampunk Picnic & Market, Varjúsimogató, Rizsavi Tamás fotókiállítása, valamint egy DIY farmekabát felújító workshop is szerepel a programok között. Ezen kívül továbbra is részt lehet venni jógaórákon, zenei programokon, és különleges kiállításokon, mint például a Kenguru 30 éves jubileumi kiállításán.

A közösségi tér nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondolt: a Mese-Tér-Kép foglalkozáson  interaktív történetmeséléssel és játékokkal várják a családokat. A társasjáték rajongói sem maradnak program nélkül: a Társasjáték délután lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók a barátokkal vagy családdal együtt élvezhessék a játék örömét.

Viadukt Bár búcsúnap – október 23.

A Viadukt Bár október 23-án egy különleges búcsúnappal zárja majd az idei szezont. Bár a szervezők még nem árulták el a részleteket, de annyit igen, hogy a dátumot mindenképpen érdemes feljegyezni.

(Fotó: Soós Bertalan)

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását