2024. szeptember 13. - Kornél

Miért válasszunk hímzéssel díszített portékát?

A hímzést, mint technikát évszázadok óta használja az ember a különböző textiltárgyak vagy ruházati termékek díszítésére. Tájegységenként vagy akár országonként más és más mintázat és színhasználat, valamint más alapanyag jellemző. Az idő előrehaladtával megjelent a gépi hímzés is.
2024. augusztus 22. csütörtök 17:53 - HírExtra

A hímzéssel díszített termékektől nosztalgikus hangulatba kerülhetünk, ezenkívül esztétikai élményt nyújtanak, díszítik otthonunkat, ruháinkat. Az sem utolsó szempont, hogy kikapcsolódást és jó érzést nyújtanak annak, aki készíti.

A Happytextil weboldalán található hímzett tárgyak örömet okoznak, akár magunknak, akár ajándéknak vásároljuk őket.

Hímzett asztali futók, asztalterítők 

Az asztali futók egyre népszerűbbek, hiszen nagyon jól feldobják az étkezéshez a terítéket. De nem csak étkezéskor használjuk ezt a terméket. Ma már esküvők elengedhetetlen kellékei, de más alkalmakra is kitűnő dekorációs elemek.

Különböző mintával a futók vagy két végén vagy mind a négy sarkukon gépi hímzéssel díszítettek. Pamuttartalmuk eltérő, van amelyikben 60%, és van, amelyik 80%-ot tartalmaz a termék. Tisztításuk egyszerű, mosógépben 30 fokon moshatóak.

Díszpárnák hímzett mintákkal

A lakás, a nappali, a szobák díszítő elemei lehetnek a díszpárnák. Már felmenőink is előszeretettel használták ezt a dekorációt. Leginkább maguk készítették vagy egymástól szerezték be.

A Happytextilnél mutatós, hímzett motívumokkal díszlenek a párnák, egészen a lóherétől a virágon át a tengerészmintáig. Méretük 40x40 cm. 60% vagy 80%-os pamuttartalmúak, a párnák töltete poliészter. A huzat levehető, és 40 fokon mosható mosógépben. 

Izgalmas karácsonyi és nászajándékszettek

A kínálatból külön kiemelkedik az ünnepi ajánlat. Elsőként említhetőek a karácsonyi szettek. A csomagok karácsonyi mintás, eltérő összetételű termékeket tartalmaznak. 2 db 40x40 cm-es párnát, egy vagy két különböző méretű asztali futót vagy asztalközepet, hímzett törölközőt vagy papírzsebkendő tartót. Érdemes körülnézni az ajánlatok között.

A nászajándékcsomagok gyönyörű fehér színű, hímzett textileket ölelnek át. Asztalterítőt, textilszalvétákat, melyek 100% pamut damaszt anyagúak. A terítő mind a négy sarka, illetve a szalvéták egy-egy sarka hímzett. Az ágynemű-garnitúra szintén pamut damaszt, párnákat és huzatokat tartalmaz diszkrét mintával. Kérésre ráhímeznek neveket vagy bármilyen szöveget a produktumokra. 

A hímzett textiltermékek gyönyörűek

A hímzett termékek különösképpen szemet gyönyörködtetőek, minőségi anyagokból készülnek. Érdemes elidőzni a változatos kínálatban, mert használati tárgyakban és dísztárgyakban is bővelkedik.

A bőséges termékpalettában garantált, hogy megtaláljuk az elképzelésünknek megfelelőt, hiszen a Happytextilnél figyelembe veszik a vásárlói igényeket, és ennek megfelelően alakítják a kínálatot is. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását