2024. szeptember 16. - Edit

A nélkülözhetetlen megállítótáblák

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a reklámeszközök alkalmazása. Használatuk az értékesítés vagy tájékoztatás során egyaránt nagy segítség lehet. Ezen eszközök igen népszerű változata a megállítótábla.
2024. augusztus 27. kedd 12:29 - HírExtra

A hétköznapokban többféle típusú táblával találkozhatunk. Az utcán sétálva akár üzletek, kávéházak vagy rendezvényközpontok előtt járva.

A Nyomdatermékek.hu oldalán megállítótáblák széles választéka várja a tájékozódni és vásárolni vágyókat. A minőségi anyagokból készült termékek között nézzen körül Ön is, minden kétséget kizáróan megtalálja azt a táblát, amely Önre vár.

Milyen is egy megállítótábla?

Léteznek egy- és kétoldalas, szögletes vagy lekerekített sarkú táblák, és persze kül- és beltérre valók egyaránt. Fa, alumínium- vagy fémkerettel rendelkeznek. Az alumínium keret könnyen a képek cseréjéhez könnyen kipattintható, majd a nyomatra tükröződésmentes védőfólia kerül. Ez a megoldás valóban költséghatékony eszköze a járókelők tájékoztatásának.

A promóciós jellegű grafikákat általában papírra készítik, hosszútávú alkalmazásnál pedig választhatunk az időjárás viszontagságainak jobban ellenálló nyomathordozókat is.

A táblák használata egyszerű, kifejezetten gyorsan felállíthatóak. A lábakat csak szét kell nyitni, arra kell figyelni, hogy a rögzítőlapok középen vízszintes helyzetbe kerüljenek. A robusztus, kifejezetten kültérre szánt változatoknál a táblát két csavar segítségével kell a talphoz rögzíteni. A nehezített fémlábas mellett választható vízzel és homokkal feltölthető változat is, mely üres állapotában kisebb tömege révén könnyebben szállítható.

Retro hangulat – fatáblák

Ezek a barna vagy fekete színű fakerettel rendelkező megállítótáblák – krétával írható felületükkel – igazi retro hangulatot idéznek. Legfőképpen éttermek, kávézók, szállodák, cukrászdák választják, de a vendéglátás mellett rendezvényeken, kiállításokon is előszeretettel alkalmazzák ezt a ezt a meghitt hangulatot, a kézművesség igényességét sugárzó terméket.

A Chalk & Magnet modell 40 mm széles fakerete fekete fémtáblálkat tart. Ennek különlegessége, hogy nem csak krétával írhatunk rá, de a rajzolás mellett mágnessel is rögzíthetünk rá képeket. Felállítása egyszerű, a lábakat kell csak széthúzni.

A termékcsoport kisebb méretű tájékoztatásra, ügyfélirányításra szolgáló változata a várakoztató tábla

Éttermek, múzeumok, bankok, autószalonok kedvelt modellje. A felhasználók legtöbbször maguk készítik, és cserélik a nyomatokat a keretben. Kis helyet foglal, egyszerű a felállítása, a keret állása és dőlésszöge pedig tetszés szerint variálható. A talp alján csúszásgátló szivacsok is vannak.

Jó választás a megállítótábla?

Akármilyen kereskedelmi egységünk van, vagy ha rendezvényekkel foglalkozunk, esetleg kiállítók vagyunk, üzleti célunk elérésében a megállítótábla hasznos támogatónk lesz. Pénztárcabarát megoldás a járókelők csalogatására. Használata egyszerű, alkalmazzuk bátran!

A Nyomdatermékek.hu weboldalán lévő termékkínálat böngészésével Ön is megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb megállítótáblát. Amennyiben elakadna a választásban, a nyomda munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére, minden kérdésre válaszolnak, útmutatást adnak. Keresse őket elérhetőségeiken!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását