2024. szeptember 16. - Edit

Válasszunk minőségi eredeti tintapatront nyomtatónkhoz!

Amikor kifogy a tinta, akkor több megoldás közül is válogathatunk. Spórolás miatt sokan választják az utángyártott tintapatronokat, azonban ennek több hátránya is van. Ha biztosra akarunk menni és a nyomtató élettartamát meghosszabbítani, akkor eredeti kelléket választunk a vásárlás során.
2024. szeptember 1. vasárnap 09:54 - HírExtra

Miért jobb az eredeti tintapatron?

A nyomtató egyik leggyorsabban fogyó kelléke a tintapatron. Bizonyos időközönként, kinyomtatott oldalszám után garantáltan cserélni kell. Néha a pótlás igazi kihívás is lehet, mivel hatalmas kínálattal van dolgunk. A BSTrade eredeti tintapatronjai között minden nyomtatóhoz megtalálhatjuk a megfelelő kelléket. Az egyik legjobb választás például a Canon PG-545, ami többféle típusban érhető el, a megrendelése pedig gyorsan elintézhető. 

Egy átlagos tintasugaras nyomtató üzemeltetése is olykor nehézségekbe ütközik. A fogyóeszközök pótlása nem feltétlenül kell, hogy rémálom legyen. Nem kell minden nap foglalkozni a témával, de nem árt, ha előre tudjuk, pontosan mire is lesz szükség rendelés során. A legnagyobb kérdés általában az, hogy eredetit vagy utángyártott terméket válasszunk? Természetesen mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya. Az utángyártott tintapatron sokkal olcsóbb, viszont a minősége gyakran elégtelen. Bizonyos esetben még a nyomtatóban is kárt tehet, de sokszor előfordulhat, hogy beszárad, elmosódik vagy egyszerűen csúnya lenyomatot ad ki magából a gép.

Egy eredeti tintapatron drágább, de teljes mértékben megéri a befektetett összeget. A lenyomatok sokkal szebbek lesznek, nem fog beszáradni megfelelő használat mellett. Sokszor még több oldalt is lehet vele nyomtatni.

A nyomtató fenntartása, üzemeltetése

Az egyik legfontosabb eszköz, amire szükségünk lesz a használat során, az a tintapatron lesz. Ez egy elég nagy részét adja ki a fenntartási költségeknek, de ezenkívül más tényezők is befolyásolják a “végösszeget”. Az sem mindegy, hogy pontosan milyen nyomtatót választunk. Egy olcsó eszköz fenntartása sokkal drágább, mivel gyorsabban használódnak el az alkatrészek, így a szerelőt is gyakrabban fogja látni.

Ahogy a tintapatron esetében, úgy a nyomtatónál is számít, hogy milyen minőségűt választunk. Egy prémiumkategóriás berendezés sokkal nagyobb kapacitással dolgozik, szebb lesz a lenyomat képe is, és kevesebb karbantartásra van szüksége. Hosszú távon kedvezőbb a fenntartása, így jobban megéri.

Mindenhol a minőség az elsődleges

Ez igaz a nyomtatóra és a legkisebb tartozékra is. Emellett a kompatibilitásról sem szabad megfeledkezni, mivel egy adott modellhez nem fog megfelelni bármelyik tintapatron. Általában minden termék esetében fel van tüntetve, hogy pontosan melyik nyomtatóhoz lehet használni. Vásárlás előtt ezt mindenképpen nézzük meg, hogy ne az átvétel után derüljön ki, rosszat rendeltünk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását