Pálinka a téren
Lehet tárolni csobolyóban, hordóban, butykosban, korsóban, kobaktökben, kis laposban, díszüvegben - és persze a gyomorban is. A pálinka - tehát csak a valódi, műaromát nem látott gyümölcspárlat - a főszereplője a szeptember 26-28-án a Vigadó téren rendeze
2008. szeptember 18. csütörtök 11:37 - Hírextra
Szilva, körte, kajszi, cseresznye, eper - és még sok tucatnyi gyümölcsből és olykor zöldségféléből készítenek ma már pálinkát. Bizonyára széles lesz a választék, hiszen 15 neves pálinkaház kínálja majd termékeit.
Harmadik alkalommal rendezi meg a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács ezt a népszerű belvárosi programot - tájékoztatta az MTI-t Savanya Klára szervező.
Aki nem fogyaszt alkoholt, az is jól szórakozhat, hiszen neves előadók - köztük a Four Fathers, Kontor Tamás, Szabó Eszter, Szekeres Adrien - szórakoztatják a közönséget.
Ezen kívül korhű, régies ruhába öltözött lányok és fiúk árulják majd a perecet, hogy jobban csússzon e nemes nedű.
Az esemény ingyenesen látogatható.
Forrás: MTI