2024. szeptember 28. - Vencel

Mobilgyilkos majom

A szó szoros értelmében állati pech érte a németországi Westerhausen állatkertjének egyik látogatóját: mobiltelefonját megkaparintotta és kibelezte egy majom.
2009. április 14. kedd 17:17 - HírExtra
Eberhard Heintze, a városka polgármestere, aki amúgy állatgondozó a létesítményben, kedden elmondta, hogy a fiatalember készülékével szeretett volna fotót készíteni a majmokról, ám túlságosan is közel hajolt a ketrecükhöz, mire az egyik állat kinyúlt a rácsok között, és egyszerűen kikapta az illető kezéből a mobilt.

Ráadásul kíváncsi természetűnek is bizonyult - nyilván a csillogó-villogó telefon túlságosan is felkeltette az érdeklődését -, mert azon nyomban hozzálátott, és aprólékos gondossággal darabokra szedte a készüléket.

A hatéves, Wolle névre hallgató makákó nem először tört borsot a látogatók orra alá, már jó néhány tárgyat elcsent tőlük. Kiváltképpen a szemüvegek a kedvencei - vallotta be az állatgondozó-polgármester, aki menten Wolle védelmére kelt: végül is az emberek a hibásak, mert a tilalom ellenére túl közel mennek a ketrechez, a majmok pedig kihasználják az alkalmat. És általában ők az ügyesebbek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását