2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Cseh Krisztina volt a legjobb

A magyarok közül Cseh Krisztina vívott a legjobban vasárnap a londoni öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyében.
2009. augusztus 16. vasárnap 15:51 - HírExtra
Az egyéni induló Cseh 26 győzelemmel és 9 vereséggel 1024 ponttal második volt a nyitószámban, melyet a brit Katy Livingston nyert meg (29/6, 1096).

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös Zsuzsanna is az élmezőnyben végzett, 22/13-as eredménnyel és az érte járó 928 ponttal holtversenyben ötödik lett. Kovács Sarolta szintén pozitív mérleggel, 19/16-tal zárta az első tusát, mégpedig a 13. helyen, Gyenesei Leila viszont 15 győzelem mellé 20 vereséget szedett össze, s 760 pontjával csak a 22. pozícióból várja az úszást.

Livingston és Cseh mögött a kínai Csen (Chen) végzett a harmadik helyen (25/10, 1000).
Csapatban a magyarok harmadikak a britek és az oroszok mögött, megelőzve az ugyancsak komplett, azaz háromfős együttessel szereplő kínaiakat, németeket és cseheket. A selejtezős eredményeket is fegyelembe véve összesen tíz válogatottat rangsorolnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását