2024. szeptember 28. - Vencel

Újabb fürdős tragédia: újra kellett éleszteni egy kislányt

A lenti gyógyfürdő egyik munkatársa élesztett újra egy kislányt, akit élettelenül húztak ki a vízből kedden este - közölte csütörtökön internetes oldalán a Zalai Hírlap.
2009. augusztus 20. csütörtök 21:06 - HírExtra
A lap beszámolója szerint a műszakvezetőként dolgozó Lőrincz Balázs a kedd esti zárás előtt, a medencék között járva arra lett figyelmes, hogy szülei jelenlétében egy élettelen gyermeket húznak ki a vízből, s fektetnek a medence partjára. A kislány nem lélegzett, pulzusa sem volt, ezért a műszakvezető az egyik fürdővendéggel együtt azonnal hozzákezdett az újjáélesztéshez, közben kollégái értesítették a mentőket.

Körülbelül három-négy perc telt el, mire a kislány újra lélegezni kezdett, ezt követően stabil oldalfekvésbe helyezték. A helyszínre érkező mentők stabilizálták a gyermek állapotát, majd a zalaegerszegi kórház gyermekintenzív-osztályára szállították.

A Zalai Hírlap információja szerint a budapesti kislány - akinek életkorát nem említi a portál - a testvérével játszott a medencében, azon versenyeztek, hogy melyikük tud egy lélegzetvétellel a legtávolabbra úszni a víz alatt. Kedden este életveszélyes állapotban került a kórházba, a csütörtöki információk szerint állapota sokat javult, túl van a közvetlen életveszélyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását