2024. szeptember 28. - Vencel

Csak az aláírás hiányzik Beckham kölcsönadásához

"Már csak az aláírás hiányzik a megállapodásról" - jelentette ki Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke David Beckham kölcsönszerződésével kapcsolatban.
2009. október 26. hétfő 18:56 - HírExtra
Az olasz klub ügyvezetője hétfőn a ANSA hírügynökségnek nyilatkozott a Los Angeles Galaxy angol válogatott játékosának ügyéről.

"Nagyszerű játékos érkezik hozzánk hamarosan. A keresztneve David, a vezetékneve pedig Beckham" - mondta Galliani.

A kiváló középpályás januárban érkezne a milánóiakhoz, és a tavaszi idény végéig maradna, éppen úgy, mint idén tavasszal tette.

A 34 esztendős futballista mindenképpen szeretne egy európai élcsapatban szerepelni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokság előtt, hogy megtartsa helyét az angol nemzeti csapatban, és ott lehessen a vb-n. A 114-szeres válogatott középpályásnak így esélye marad behozni a korábbi kapus, Peter Shilton rekordját, aki 125 alkalommal viselhette a nemzeti mezt.

Beckham tavasszal a Milanban is jól játszott, s azóta a Galaxyvel is sikeres: vezérletével a csapat négy év szünet után újra bejutott az amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásába, amelynek döntőjét november 22-én rendezik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását