2024. szeptember 28. - Vencel

Wozniacki meccslabdáról fordítva nyert

Caroline Wozniacki három játszmában, hatalmas csatában nyert Viktorija Azarenka ellen a 4,55 millió dollár összdíjazású női tenisz WTA-világbajnokság szerdai játéknapján, Dohában.
2009. október 28. szerda 21:28 - HírExtra
Az első szettet nagyon biztosan nyerte a fehérorosz teniszező, sőt a második elején is kiválóan játszott, aztán fordult a kocka, dán riválisa egyre jobban belelendült és kiegyenlített. Az utolsó felvonásban mindketten nagyon bizonytalanul és pontatlanul teniszeztek, alig tudták hozni a saját adogatásukat. Aztán Azarenka 5:4-nél meccslabdához jutott, ám ellenfele hárította azt. Ez - a látottak szerint - annyira felidegesítette, hogy egy elrontott labdamenet után szándékosan kivágta a labdát a stadionból, majd egy másik hiba után a földhöz csapta ütőjét. Ezért már pontlevonás járt. Ám a fehérorosz annyira belejött a csapkodásba, hogy szertelen dühében addig ütötte a Headet, míg az ízzé-porrá törött. Újabb intés - és ezzel a gémet is elveszítette. A következő játékban már esélye sem volt arra, hogy fordítson: vagy az égbe, vagy a hálóba küldte a labdákat.
Eredmény:

Fehér csoport:

Caroline Wozniacki (dán, 4.)-Viktorija Azarenka (fehérorosz, 6.) 1:6, 6:4, 7:5
később::

Dinara Szafina (orosz, 1.)-Jelena Jankovic (szerb, 8.)

Bordó csoport:

Serena Williams (amerikai, 2.)- Venus Williams (amerikai, 7.)

A csoportmérkőzések első és második helyezettje jut a szombati elődöntőbe, majd a keresztbejátszás győztesei kerülnek a vasárnapi fináléba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását