2024. szeptember 28. - Vencel

Ronaldot vizsgálják a válogatottnál

Várhatóan még kedden csatlakozik a világbajnoki pótselejtezőre készülő portugál labdarúgó-válogatott keretéhez Cristiano Ronaldo, aki orvosi vizsgálaton esik át, miközben klubja, a Real Madrid úgy véli: sérült bokája még nem teszi lehetővé a szereplését.
2009. november 10. kedd 20:01 - HírExtra
A nyáron rekordösszegért, 94 millió euróért megszerzett szélsőt a királyi gárda egyáltalán nem akarta elengedni a bosnyákok elleni szombati és jövő szerdai találkozókra, ugyanakkor kedden közölte, hogy Ronaldo pár órán belül elindul a válogatotthoz.

A nemzetközi szövetség szabályai szerint a kluboknak kötelező minden játékost elengedniük a válogatotthoz, hogy - vitás esetben - ott is megvizsgálhassák őket. A Real azt tervezi, hogy beperli a portugál szövetséget és kártérítést követel, ha Ronaldo sérülése súlyosabbá válik egy esetleges válogatottbeli szereplés miatt.

Ronaldo még szeptember végén sérült meg a francia Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, majd az október 10-i, portugál-magyar világbajnoki selejtezőn megpróbálkozott ugyan a játékkal, ám alig húsz perc után cserét kért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását