2024. szeptember 28. - Vencel

Máris kampánylufizik az MDF?

Újabb luftballonnak tartja az MDF a Népszava állítását, amely szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy a fővárosi MDF-listát az SZDSZ-es Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes vezeti majd.
2010. február 6. szombat 14:09 - HírExtra
Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében a cikkel kapcsolatban azt írta: megjelent a ki tudja hányadik találgatás a Magyar Demokrata Fórum listaállításával kapcsolatban, ezúttal a Népszava "engedett fel egy újabb luftballont".

A találgatásoknak az MDF nagyon örül, szerintük ugyanis ez azt mutatja, hogy a párt "megkerülhetetlen tényezője a magyar közéletnek".

A Népszava szombati számában megjelent cikkel összefüggésben a szóvivő felidézte: a lap január 9-ei száma szerint még Fodor Gábor, az SZDSZ egykori elnöke volt az MDF fővárosi listavezetője, aztán néhány nap múlva, január 12-én már Simonyi András volt washingtoni nagykövet. Később, január 28-án a lap szerkesztői már úgy tudták, hogy Fodor Gábor Gyöngyösön lesz az MDF jelöltje. Novemberben pedig a Népszava még úgy értesült, hogy Kuncze Gábort igyekszik leigazolni az MDF - sorolta Kerék-Bárczy Szabolcs.

Véleménye szerint ebből az összeállításból talán mindenki látja, hogy "e nemzeti céllövöldében nincsenek pontosan beállítva az irányzékok. Nagyobb találati arányra lehetne szert tenni, ha esztelen durrogtatások, homályos lázálmok helyett olyan konkrét elképzelésekkel, programokkal foglalkoznánk, amelyek irányt mutatnak arra, hogyan lehet kivezetni az országot a gazdasági csődből".

Erre alkalmas Bokros Lajos MDF-es kormányfőjelölt programja, amely jelenleg az egyetlen koherens elképzelés Magyarország újraépítésére - írta az MDF-szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását