2024. október 18. - Lukács

Ausztrál kosaras érkezik

Marena Whittle személyében ausztrál válogatott játékossal erősít a női kosárlabda NB I-ben legutóbb bronzérmes TARR KSC Szekszárd.
2024. július 22. hétfő 10:00 - HírExtra

A klub hétfői tájékoztatása szerint a 30 éves játékos neve ismerősen csenghet a szurkolók számára, mivel az előző szezonban a spanyol Estudiantesben szerepelt, amely a tolnaiak egyik csoportellenfele volt az Európa Kupában. A 180 centis kosaras az ausztrál 3x3-as válogatott tagjaként pályára lép a pénteken rajtoló párizsi játékokon, s utána csatlakozik majd a Szekszárdhoz.
    
"Marena esetében egy több poszton bevethető, rutinos játékosról beszélhetünk, akiben hatalmas tűz ég" - vélekedett Magyar Bianka, a csapat májusban kinevezett vezetőedzője. - "Érkezésével a variációs lehetőségeink megnőnek, hiszen nemcsak támadó, hanem védőoldalon is komoly szerep hárul majd rá. Igazi harcos, aki nem ismer lehetetlent, reméljük, sikeres olimpiai szereplés után érkezik majd hozzánk."
    
A Szekszárd a következő idényben az Euroligában is érdekelt lesz, ahol a selejtezőben kezdi meg szereplését szeptember 18-án és 25-én a cseh Brno ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását