2024. szeptember 20. - Friderika

Az utolsó bunyó - búcsúzik Veréb István

Veréb István világ- és Európa-bajnoki bronzérmes birkózó szombaton a Vendetta Fight Night nemzetközi küzdősport gálán zárja le sportpályafutását a szombathelyi Savaria Arénában.
2024. szeptember 20. péntek 09:51 - HírExtra

A Haladás VSE beszámolója szerint a Vendetta Fight Night 40 Hungary elnevezésű gálán 12 ország sportolói, köztük világbajnokok lépnek oktagonba, melyben összesen 18 mérkőzést vívnak majd.

A korábbi olimpikon birkózónak - aki a ketrecharccal birkózó pályafutása lezárását követően kezdett el komolyabban foglalkozni - ez lesz a negyedik MMA-mérkőzése.

"Így 36 évesen ez méltó lezárása lehetne az egész sportpályafutásomnak. Most még fizikálisan jó állapotban vagyok és bízom abban, hogy meg tudok felelni azoknak az elvárásoknak, amiket magammal szemben támasztok. Technikás, jó bunyóval szeretnék előrukkolni a hazai közönségnek"

- mondta Veréb István, aki a fővárosban készül a szombathelyi sporteseményre, amelyen K1, MMA, valamint pusztakezes boksz kategóriákban rendeznek mérkőzéseket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását