2024. szeptember 29. - Mihály

Így lesz zavartalan az utazás a legkisebbek számára is

A színes és vidám gyerekbőröndök lehetőséget adnak arra, hogy az utazás még a legkisebbek számára is élmény legyen. Bepakolni a közös családi nyaralásra sosem egyszerű feladat, főleg nem akkor, ha a gyermekek számára is biztosítani akarjuk, hogy minden fontos dolog náluk legyen, amire a pihenés alatt szükségük lehet.
2024. szeptember 28. szombat 19:58 - HírExtra

Emellett az sem elvetendő szempont, hogy a választott modell illeszkedik-e a gyerkőc testi adottságaihoz, méreteihez, könnyen tudja-e mozgatni a saját csomagját.

A kinézet és a használhatóság

A két legfontosabb szempont, aminek meg kell felelni. Hiába néz ki szépen, ha nem funkcionális, és hiába lehet könnyen használni, ha az nem felel meg a gyermek igényeinek. A kiválasztás során a Taskam.hu gyermekbőröndjei között érdemes nézelődni, ahol tényleg praktikus és tetszetős koffereket találhatunk. 

Ezek tetszeni fognak mind a szülőnek, mind a gyermeknek. Egy tágas bőrönd a kicsik által is menőnek ítélt mintával tökéletes megoldás, hogy mindenki elégedett legyen.

Fontosak továbbá a kényelmi funkciók is, amelyek segítik a test fejlődését, elkerülhető velük a bőrönd mozgatása közbeni sérülés és túlterhelés. Ezt szinte minden itt található bőrönd garantálja, köszönhetően a kerekeknek és a teleszkópos fogantyúnak. Ezek támogatják a gyermek fejlődését, könnyen az aktuális magassághoz igazíthatjuk azt, így egész utazás alatt kényelmesen érezheti magát.

Bőröndök lányoknak és fiúknak

Egy apró különbség is választóvonalat jelenthet a menő és a ciki között, és ezt egy gyártónak is tudnia kell. Éppen ezért a kínált modellek montázatát ennek tudatában válogatják össze, ezáltal még szélesebb körben nyerhetjük el a tetszésüket. 

Vannak olyan bőröndök, amelyek kifejezetten lányos színekkel készülnek, kevesebb motívummal rendelkeznek, míg a fiús modellek inkább a kalandra utaló motívumokat jelenítik meg.

Tartós kofferek gyerekeknek

A funkció fontos, ahogy a kényelem, és a tetszetős dizájn is. Viszont ezek nem elegendőek, ha az adott bőrönd nem bírja a rendszeres strapát. A tartósságot tehát nem hagyhatjuk figyelmen kívül. A legnagyobb igénybevételnek a kerekek lesznek kitéve, hiszen a lurkók biztosan nem fogják azokat kímélni. Fontos, hogy az adott darab bírja a terepviszonyokat, az alkatrészek legyenek strapabíróak, szükség esetén cserélhetőek. Nem akadhatnak fenn semmilyen úthibán, de egy szállodában sem adhatják meg magukat.

A gyermekek kevésbé figyelmesek, ha az elhelyezésről van szó. Itt biztosan szembe kell nézni váratlan mechanikai hatásokkal, ütésekkel, esésekkel. A lurkók gyakran ráülnek, véletlenül elejtik, megkarcolják. A benne tárolt holmikat tehát biztonságban kell tudni még ilyen körülmények között is. 

Szerencsére egy jó minőségű termék minden kihívásnak képes megfelelni. Jó eséllyel nemcsak a gyermek, de még a poggyász is épségben hazaérhet a vakációról és több más útra is elkísérhet bennünket. Válasszunk olyat, amelynek köszönhetően zavartalan élményben lesz része az egész családnak.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását