Barnacukor, méz, tokaji bor - ezek az alapvető kellékek. A testradírozást úgy végzik, hogy a tokaji törkölypálinkát barnacukorral keverik össze és a testre kenik. Rövid idő után jöhet a frissítő zuhany, majd következik a gyengéd svéd masszázs meleg olajjal, és ha szükséges, egy enyhet nyújtó ízületi borogatás tokaji borpárlat felhasználásával.
Az arckezelést mézes masszázs zárja. A megszépült hölgy a wellness részleg elhagyásakor egy pohár tokajival koccinthat az eredményre.
A leghíresebb magyar bor eme sajátos alkalmazása nagyon népszerű a szállodában, amely egyébként a magyar borokból - köztük a tokajiból - több száz félét kínál a külföldi vendégeknek.
Amint Greg Kocsis, azaz Kocsis Gergő, a szálloda éttermi igazgatója az MTI munkatársának elmondta, tapasztalataik szerint az itt lakók jelentős része megkóstolja a magyar hegy levét - és nemcsak a francia, olasz, amerikai vagy chilei borokat.