2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Toni nélkül, idegenben

A Bayern Münchennek a múlt heti csalódást keltő hazai döntetlent követően Szentpéterváron kell kivívnia a továbbjutást a labdarúgó UEFA Kupa elődöntőjében, ugyanakkor jelentősen növeli esélyeit, hogy ezúttal pályára léphet olasz gólzsákja, Luca Toni.
2008. április 30. szerda 11:26 - Hírextra
Egy hete - Juan öngóljával - a Zenit 1-1-es döntetlent ért el Münchenben, így igen kedvező helyzetből várja a visszavágót. Csakhogy most várhatóan sokkal nehezebb dolga lesz, hiszen Toni nélkül merő erőlködés volt a bajorok támadójátéka, ugyanakkor vele a fedélzeten életveszélyesek, hiszen a világbajnok klasszis ebben az idényben tarthatatlan.

Az első találkozót eltiltás miatt kihagyó Toni ebben a sorozatban 10-szer volt eredményes, míg a Bundesliga góllövőlistáját 21 találattal vezeti, ami jól jelzi, milyen fontos eleme a Bayernnek.

Ottmar Hitzfeld a hétvégi bajnoki meccsen több klasszisát pihentette, egyértelműen az oroszországi visszavágót szem előtt tartva. A Bayern ennek ellenére simán nyert a VfB Stuttgart ellen, ezzel gyakorlatilag bajnoknak tekintheti magát, ám a csapat nem ünnepelte meg a fontos győzelmet, mert ahogy Mark van Bommel középpályás mondta, kizárólag a Zenitre koncentrálnak, ez lesz számukra az idény eddigi legfontosabb meccse, a Bundesliga és a bajnoki cím jelenleg csak másodlagos.

A másik párharcban a Fiorentina "van előnyben", miután az első felvonás alkalmával gólnélküli döntetlent ért el a Glasgow Rangers vendégeként. Meglepetés lenne, ha az olasz gárda innen nem tudná kiharcolni a továbbjutást.

Az esetleges Bayern-Fiorentina döntőnek külön pikantériája lenne, hogy Toni éppen Firenzéből került Münchenbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását