2024. november 22. - Cecília

Drágul a hús is

Számítani lehet a sertéshús árának emelésére, a feldolgozók önköltsége már emelkedett, és várhatóan még tovább nő - tájékoztatta Éder Tamás, a Hússzövetség elnöke kedden az MTI-t. Az idei év elején egy kilogramm sertéshúsért 250 forintot adtak a felvásárl
2008. május 13. kedd 16:27 - Hírextra
Éder Tamás közölte: az átadási árak növekedését az okozza, hogy a feldolgozók költségeit már növelte az év eleji energiaár-emelés, valamint a magasabb munkabérköltség. Emellett megkezdődött az alapanyag árának emelkedése is. Elmondta: az önköltség 50-70 százalékát az alapanyag ára teszi ki, ezért elkerülhetetlen, hogy az átadási ár is emelkedjen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását