Gyomorgyűrűvel is jól főz
Emilio gyomorgyűrűvel vágott neki a hétnek. Az énekes számtalan fogyókúrát kipróbált már, ez azonban sikeres, de a gyomorgyűrűvel együtt jár, hogy nem annyit, és nem azt eszik, amit csak akar. Ezzel együtt Emilio vállalta a vendégjáró valóságshow-val járó
2008. június 17. kedd 16:23 - Hírextra
Emilio gyomorgyűrűvel vágott neki a hétnek. Az énekest néhány hónapja operálták meg, és most már nem csak pépesített ételeket, hanem szilárdat is ehet, de csak mértékkel.
Emilio nagyon jól főz, ezúttal indiai menüt készített, és stílusosan riksával indult bevásárolni. A zenésznél a különleges fűszereké és ízeké volt a főszerep, ő azonban csak a desszertnél jött rá, hogy nem is evett, mert annyira igyekezett kiszolgálni a többieket.
„Ugráltam, mint egy kecske – nevetett Emilio. – Annyira túlpörögtem, hogy a desszertnél vettem csak észre, hogy nem vacsorázom velük. A brigád egyébként nagyon jó volt, végig zrikáltuk egymást, ezt élveztem! Én szeretek főzni, nekik most indiait készítettem, bevásárolni is riksával mentem. Megszerettem ezt a közlekedési eszközt!”
Pedig Emilionak nehéz dolga volt, gyomorgyűrűje miatt nem ehet akármit, és főleg nem akármennyit. Mostanáig harminc kilótól szabadult meg, és szeretne még többet leadni. Azért a Hal a tortán forgatásán megkóstolt mindent, de csak módjával.
„Már ehetek rendesen, de mértékkel. De erre nem is kell már odafigyelnem, mert nem kívánom annyira az ételeket, mint régen. A Hal a tortánban egyébként Katus Attila főztje ízlett a legjobban, a műtét óta ilyen jót, és ennyit még nem ettem!”
Emilio vendégsége egyébként nagyon jól sikerült, valódi indiai hangulatot teremtettek a keleti táncoslányok, akik közé Nóri és Judy is beállt táncolni, a hitelesség kedvéért pedig még az étkészlet is Indiából származott…
Forrás: MTI