2024. szeptember 20. - Friderika

Veszélyben a BL

Nemcsak a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezői, hanem a Debrecen esetleges Bajnokok Ligája-selejtezője is veszélybe kerülhet, ha a Madonna-koncertet a Puskás Ferenc Stadionban rendezik.
2009. július 29. szerda 11:40 - HírExtra
A DVSC-TEVA a BL-selejtező harmadik fordulójában az észt Levadia Tallinn-nal találkozik, s ha továbbjut, a következő - főtáblára jutásról döntő - körben nem biztos, hogy az Oláh Gábor utcai pályán fogadhatja ellenfelét. Képíró János, a Debrecen főrendezője elmondta, hogy az európai szövetség (UEFA) a pénteki pályabejárás után dönt erről. Ha nem játszhat otthon a magyar bajnok, akkor a Puskás Stadionban fogadná ellenfelét augusztus 26-án, azaz négy nappal a koncert után.

A Magyar Labdarúgó Szövetség úgy tudja, Marseille-ben, ahol egy építőmunkás halála miatt végül elmaradt a koncert, a színpadépítés olyan kárt okozott a gyepszőnyegben, hogy az Olympique Marseille egy hónapig nem játszhat hazai pályán.

Kisteleki István MLSZ-elnök hétfőn tájékoztatta az MTI-t, hogy levelet írt Török Ottónak, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) főigazgatójának, s azt kérte, a válogatott két szeptemberi, hazai világbajnoki selejtezőjére való tekintettel ne a Puskás Stadionban rendezzék a koncertet. Madonna eredetileg a Kincsem Parkban lépett volna fel, de a helyszín változott, amint a szervező cég bejelentette.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását