2024. szeptember 20. - Friderika

Eldől ki nyeri a bajnokságot?

Péntektől vasárnapig Sátoraljaújhely környékén, zempléni pályákon rendezik meg a Nyírség-ralit, az ob hatodik, utolsó előtti futamát, amelyen eldőlhet a bajnoki cím sorsa.
2009. augusztus 24. hétfő 13:30 - HírExtra
A hétfői budapesti sajtótájékoztatón kiderült, hogy a verseny össztávja 725,24 km, ebből 131,13 km a 13 gyorsasági szakasz teljes hossza.

A viadal pénteken 16:45 órától a látványosnak ígérkező prológgal kezdődődik Máriapócson a Rabócsiringen, ahol egy éjszakai show-t is megtekinthetnek az autósport szerelmesei. A prológ eredménye nem számít be az összetettbe.

Szombaton kilenc gyorsaságit bonyolítanak le, a Fóny-Regéc-Óhuta első szakasz rajtja 9 órakor lesz. Vasárnap további négy mért szakasszal fejeződik be - várhatóan kora délután - a verseny.

A legutóbbi ob-futamot, a Mecsek-ralit Turán Frigyes nyerte, az összetettben Herczig Norbert vezet 88 ponttal, a címvédő Spitzmüller Csabának - aki most jelentette be, hogy nem vesz részt a Nyírség-ralin - 69 pontja van, Turán pedig a harmadik 61-gyel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását