2024. október 6. - Brúnó, Renáta

Újabb BKV-s ügy a láthatáron?

Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese, aki részese volt a közlekedési vállalat botrányt kavart tanácsadói szerződései megkötésének, most a BKV midibusz pályázatán induló VT-Transman Kft.-nél érdekelt.
2009. október 21. szerda 06:58 - HírExtra
Az "Újabb BKV-botrány: milliárdok Regőcziéknek?" címmel megjelent írás szerint Regőczi a midibusz tender kapcsán kerülhet újra kapcsolatba a BKV-al.

A lap információi szerint Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes emberét, Székesfehérvár volt MSZP-SZDSZ-es képviselőjét, nemrégiben nevezték ki az Eurobus-Invest Zrt. vezérigazgatójává. A társaságnak jelentős, befolyásoló részesedése van a BKV midibusz pályázatán indult VT-Transman Kft.-ben. A menedzserszerződést két héttel a BKV tender megjelenése után kötötték meg.

A Magyar Nemzet visszaidézi azt, Regőczi Antal Attila vezérigazgatóságának idején volt vezérigazgató-helyettes. A lap emlékeztet arra, hogy a VT-Transman az "antali BKV-nál" több közbeszerzési pályázat nyertese volt. A közelmúltban pedig felvetődött a cég neve a pécsi helyi közlekedési botránynál is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását