2024. szeptember 21. - Máté, Mirella

Győrben az ismétlésben bíznak

A Győr az előző idényben kétszer is legyőzte az orosz Zvenyigorodot, és a magyar csapat most is hasonlóban bízik a női kézilabda Bajnokok Ligája 2009/10-es szezonjában.
2009. október 23. péntek 12:10 - HírExtra
A 16-os főtábla első körében az ETO vasárnap, magyar idő szerint délben lép pályára ott, ahol január 17-én 29-28-ra diadalmaskodott. A világ egyik legjobb irányítójának tartott Görbicz Anita akkor sem játszhatott, és most is nélküle kell megvívni a csatát. A magyar bajnok a hazai felvonást, 2008. november 16-án 29-23-ra nyerte az akkor címvédőként pályára lépő orosz gárda ellen.

Az előző kiírásban finalista Győr most remek formában van, ezt mutatja, hogy szerdán 27-15-re, vagyis kifogástalan védekezéssel győzte le a trónkövetelő Békéscsabát, és így továbbra is százszázalékos az NB I-ben.

A kvartett másik két résztvevője, a spanyol Itxako és a román Valcea (Szűcs Gabriella klubja) szombaton kezdi meg a sorozatot.

A négy négyes csoportból az első két helyezett jut a nyolcas középdöntőbe, a harmadik helyezettek pedig átkerülnek a KEK nyolcaddöntőjébe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását