2024. szeptember 28. - Vencel

Ronaldo nem játszik az AC Milan ellen

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballcsapatának portugál világsztárja nem lép pályára együttese jövő keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén az olasz AC Milan otthonában.
2009. október 28. szerda 19:10 - HírExtra
Ezt a fővárosi klub hivatalos honlapján jelentette be szerda este, hozzátéve, Ronaldo bokasérülése nem javult olyan mértékben, hogy hadba vethető lenne a milánói összecsapáson.

A Real-közlés előtt esett át a portugál légiós az újabb orvosi ellenőrzésen, s akkor derült ki, hogy még további időre van szüksége a tökéletes felépüléshez. A diagnózis értelemszerűen azt is jelenti, hogy Ronaldo a Getafe elleni, most szombati spanyol bajnokin sem szerepelhet.

Sztárjátékosa nélkül három mérkőzését is elveszítette a spanyol királyi gárda, így a legutóbbi, spanyol Király Kupa-meccsét is kedd este, a harmadosztályú Alcorcón otthonában, ahol igen súlyos, 4-0-ás vereséget szenvedett.

Ronaldo még a múlt hónap végén sérült meg a francia Olympique Marseille elleni BL-mérkőzésen, majd az október 10-i, portugál-magyar világbajnoki selejtezőn megpróbálkozott ugyan a játékkal, de alig húsz perc után cserét kért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását