2024. szeptember 29. - Mihály

Fidesz: olcsóbb és rövidebb választási kampányt!

A Fidesz és a KDNP nem támogatja azt a javaslatot, hogy a pártok kampányra fordítható költési keretét akár ötszörösére emeljék meg, ehelyett inkább olcsóbb és rövidebb kampányra lenne szükség - jelentette ki Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.
2009. október 30. péntek 12:24 - HírExtra
Közölte: a Fidesz péntek délelőttre összehívott egy egyeztetést a parlamenti frakcióval rendelkező pártok részére a párt- és kampányfinanszírozás kérdésében, azonban ezen az egyeztetésen a Fideszen kívül csak a KDNP és az SZDSZ vett részt, az MSZP nem.

Elmondta, hogy a Fidesz és a KDNP által támogatott törvényjavaslatban, melyet hétfőn be is nyújtanak az Országgyűlésnek, többek között a kampányköltségek csökkentése, valamint a választási időszak lerövidítése szerepel.

Vejkey Imre, az Országos Választási Bizottság (OVB) KDNP által delegált tagja azt hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP-szövetség egy harmincnapos kampányidőszakot javasol a törvénytervezetben.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

rozsa
2009. október 30. 14:31
De csak azért követeli ezt a FIDESZ, mert ők már nyeregben érzik magukat. Nem baj, kb. 2011-ben már a FIDESZ is le lesz mutyizva! HÁNYOK A MAGYAR PÁRTOKTÓL. Gusztustalanok!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását