2024. október 5. - Aurél

Kihülés oltotta ki az életét egy nőnek

Meghalt egy nő Miskolcon, az 50-60 év körüli, feltehetően hajléktalan asszony halálát az elsődleges információk szerint kihűlés okozta - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2009. december 16. szerda 11:45 - HírExtra
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ez a második ilyen jellegű eset az idei téli időszakban - mondta Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

Kifejtette: a mentőszolgálat munkatársai jelentették a miskolci rendőrkapitányság ügyeletén, hogy a miskolci MÁV-telep egyik lakatlan ingatlanában női holttestet találtak. Az elsődleges vizsgálatok során idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, ezért a rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Dobi Tamás kitért arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplénben az elmúlt év téli időszakában harmincegy ember vesztette életét kihűlés miatt. Az egyedi esetek vizsgálata során a rendőrség azt tapasztalta, hogy míg korábban - jellemzően - közterületen következtek be ilyen jellegű halálesetek, addig az elmúlt év téli hónapjaiban saját tulajdonú ingatlanokban történt kihűlések is előfordultak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását