2024. szeptember 28. - Vencel

Szávay feladta

Szávay Ágnes sérülés miatt feladta a keddre kiírt párosmérkőzését a 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai salakpályás tenisztornán.
2010. május 4. kedd 22:01 - HírExtra
A magyar játékos a szlovák Magdalena Rybarikovával az oldalán a hazai közönség előtt szereplő Magali de Lattre, Rita Esteves de Freitas kettős ellen lépett volna pályára az első fordulóban.
"Sajnálom, hogy csalódást okoztam a szurkolóknak - nyilatkozta Szávay a honlapján. - Amióta Estorilba értünk, nem volt alkalmunk rendesen edzeni, mert folyamatos szélvihar volt, ahogy a meccsen is.

Az egyes mérkőzés során meghúztam a combomat, és ettől alig tudtam lépni, valamint szerválni. Sydneyben is kemény meccset játszottunk egymás ellen, így tudtam, hogy mire számíthatok, de sajnos a sérülést nem kalkuláltam bele. A párost is fel kell adnom, így szerdán továbbrepülünk Madridba, ahol egy fiziós fog kezelni, hogy el tudjak indulni a jövő heti versenyen."
Szávay hétfőn egyesben - első kiemeltként - már a nyitófordulóban vereséget szenvedett a lett Anastasija Sevastovától.

Pároban Czink Melinda a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán sikerrel vette az első akadályt, és a következő körben a Vitalija Gyacsenko, Aurélie Vedy orosz, francia kettőssel találkoznak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását