2024. október 18. - Lukács

Halloween partit tart a református misszió

Jótékonysági halloweenparti és argentintangó-bál várja a szórakozni vágyókat pénteken a Budapesti Református Skót Misszió épületében a fővárosban, az est bevételét a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány támogatására fordítják.
2010. október 28. csütörtök 07:34 - HírExtra
A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a gyermekek és idősek gyógyulásáért és vidámságáért dolgozik, mert hisz abban, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. A szervezők arra kérték a táncosokat, hogy készítsék el otthon kedvenc süteményeieket és ajánlják fel jótékony célra. Az édességeket a bálon értékesítik, melynek bevételéből a vörösiszap-katasztrófa sújtotta területeken élő gyerekeknek akarnak játékokat küldeni.

A műsorban fellép a hazai tangós élet számos képviselője, valamint Christian Duarte és Lilach Mor Argentínából. A Budapesti Operettszínház művészeinek musicalelőadása, a magyar divatvilág ismert tervezőnek kreációit felvonultató divatbemutató, táncelőadások, tombola, tangótanítás és fotókiállítás is színesíti a programokat. A teljesen kezdőknek és még nem táncolóknak beszélgetéssel egybekötött ingyenes táncórát tartanak, ahol a részvevők elsajátíthatják a tangó alaplépéseit, bepillanthatnak a tangó nyújtotta varázslatos világba és feltehetik kérdéseiket.

Az est műsorában a közönség láthatja Ősz Hajnal táncruháit, Pastor Anni szőrme- és bőrkreációit, majd Héjja János klasszikusan elegáns ruhakölteményeit. A közönség megtekintheti Rápolthy Gabriella AceShoes cipőit is, a modellek a tangóközösség fiatal táncosai - olvasható a www.argentintangobal.hu oldalon.

A bálon Radnai Tamás és zenekara, a TangoHarmony és a TangoCortina zenél, emellett a budapesti milongák népszerű tangó DJ-i mixelik a tradicionális és modern zenéket az esti show műsora után.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását