2024. május 4. - Mónika, Flórián

Durva! Csontsoványra fogyott a színésznő! - képpel!

Amióta szakított Lindsay Lohannel barátnője, Sam, azóta teljesen lefogyott a színésznő. Ettől eltekintve pozitívan tekint a jövőbe.
2009. április 23. csütörtök 15:59 - Kővári Adrienn
A botrányos Lindsay Lohan őszintén vallott érzéseiről, és az elmúlt évekről a The Ellen DeGeneres Show-ban. Elárulta többek között azt is, hogy Sam-mel való szakítása mennyire megviselte őt, aminek következtében csontsoványra fogyott.

- Rengeteg mindenen mentem át, amikor belekerültem az igazi hajtásba, még csak tizenkilenc éves voltam. Rengeteget tanultam a hibáimból. – vallotta be Lindsay.

Még nem igazán tudja, hogy mi lesz most vele, hogy hirtelen szingli lett. Az biztos, hogy inkább magára fog figyelni. Vajon következő partnere is egy nő lesz, vagy most visszatér a férfiakhoz? Bár, felröppent egy olyan hír, hogy egy brit férfi sündörög a színésznő körül, akit még szülei is rendes srácnak tartanak. Ő lehet Lindsay új szerelme?

- Már egy hete körülbelül, hogy nem láttam Sam-et, olyan mintha teljesen eltűnt volna. – mesélte a színésznő. – Szeretnék visszatérni a karrieremhez, hogy újra felépíthessem. Októberben készítek is egy új mozifilmet.

Itt jön Lindsay Lohan!

Úgy gondolja, hogy azért is nehéz most kicsit visszatérnie, mert amíg kapcsolatban élt sokkal többet törődött a másikkal, mintsem magával, így újra meg kell tanulnia úgymond, saját magára figyelni.

- Úgy érzem a szakítás igazán jót tett nekem. Sokkal erősebb lettem. Nagyon jó fej emberekkel vagyok körülvéve, és szerencsére minden nap dolgozhatok. – tette még hozzá nagyon ártatlanul Lindsay Lohan.

Hogy ebből a nagy megjavulásból mi lesz igaz? Majd kiderül, az biztos, hogy most nagyon szeretne ismét a jó kislány szerepben tündökölni.
Forrás: celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását