2024. május 6. - Ivett, Frida

Elképesztő! A leszbikus színésznő most pasira hajt!

A minap együtt bulizott Lindsay Lohan, és Jared Leto. Az eddig leszbikus színésznő úgy tűnik megunta a lányokat, mert most nagyon hajt az énekes, Jaredre.
2009. május 6. szerda 14:59 - Kővári Adrienn
Úgy tűnik Lindsay Lohan, nem tud nyugton ülve maradni, mert neki mindig szüksége van a feltűnésre. Jelenleg megint Jared Leto, a 30 seconds to mars énekese körül sündörög.

A minap Lindsay és kedves húga, a tizenöt éves Ali, bulizni indultak a Roosevelt Hotelbe. Szinte mindenki megjelent ott, aki mostanában számít is valamit, főleg a fiatalok jöttek el szórakozni. Ott voltak a Hills szereplői, Jared és persze Lindsay.

A vörös leányzó nem is olyan régen szakított barátnőjével, igen barátnőjével Samantha Ronsonnal. Felröppentek olyan hírek, hogy mégis csak kibékül a leszbikus párocska, de most úgy néz ki, hogy mégsem. Ráadásul Lindsay most nem egy újabb nővel akar kezdeni, hanem a szexi Jareddel. Nem először…

Ismét együtt?

Még anno, 2005-ben felmerültek olyan pletykák, hogy a páros bizony együtt van. Akkor ezt Jared Leto határozottan cáfolta, s mint kiderült, Lindsay ezt csak kitalálta. Mondjuk, ki ne akarna legalább egy órára is Jared Leto barátnője lenni, bár a mostani Jared nem éppen a legelőnyösebb. Festett szőke haja, amin óriási lenövés ékeskedik, ráadásul hozzá a sötét barna szakáll. Mi tagadás, nem túl erotikus.

Viszont úgy tűnik Jared eddig kérette magát, s nem tovább. Szemtanuk elmondása szerint az énekes-színész egyszer csak ott termett Lohanék asztala mellett. Kettesben elsétáltak onnan, majd elkezdtek egymással flörtölni. Jared suttogott a lány fülébe, miközben együtt iszogattak, testük pedig összeért.

Többet a szemtanú sem tudott mondani, így nem derült ki, hogy végül a páros együtt távozott-e. De vajon mit csinált addig Lindsay kishúga? Egyedül ült árván az asztalnál, esetleg gyertyatartót játszott, vagy keresett magának társaságot? Erről sem tudni semmit, de ha így folytatja, akkor hamarosan ő is a címlapokon fog szerepelni, mint nővére, Lindsay Lohan.
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását