2024. május 14. - Bonifác

Metzker Viki meghívást kapott Hugh Hefnertől!

Viki nem először kapott meghívást a Playboy-mágustól. Ráadásul most DJ-ként fog szerepelni egy bulin, és még Paris Hilton is az ő zenéjére fog táncolni.
2009. május 8. péntek 13:59 - HírExtra
Metzker Viki, a magyar nyuszilány, egyszer már meghívást kapott Hugh Hefnertől a Playboy-villába, és most ismét ebben a szerencsében részesült. Viszont most nem a testéért érkezett a meghívó, hanem DJ tudása miatt, ugyanis ő fogja szórakoztatni a vendégeket Hef egyik klubjában. Ráadásul nem akárkik lesznek a vendégek! Ott lesz Hef, a nyuszik, Paris Hilton és még Lindsay Lohan is.

Így az egyik Las Vegas-i elit szórakozóhelyen Viki fogja a korongokat pörgetni, ennél szerencsésebb dolog már nem is történhetett volna vele, még az is könnyen megeshet, hogy a nyuszilánynak sikerülni fog betörnie az amerikai szórakoztatóiparba.

- Majd’ kiugrok a bőrömből, hiszen Hugh Hefner meghívása óriási megtiszteltetés a számomra. A klub lélegzetelállítóan gyönyörű, a felszerelése pedig hipermodern. Nem beszélve arról, hogy a bulira olyan sztárok jelentkeztek be, mint Paris Hilton, és Lindsay Lohan. – mesélte boldogan Viki a Borsnak.

Sajnos párja nem tudja elkísérni az amerikai kiruccanásra, így egyik barátnőjét viszi magával a villába.

- Nagyon jó időben jött ez a felkérés, hiszen a napokban jelent meg azaz erotikus képsorozat, ami az amerikai Playboyban jelent meg. Akkor készültek rólam ezek a fotók, amikor egy hétig a Hefner-villában lakhattam. A képeken szinte teljesen meztelenül pózolok a román győztessel. Kiváló reklám lesz ez a fellépésem előtt. – árulta még el Viki.

Az látszik rajta, hogy nagyon izgatott, de jogosan, mert ebből még bármi kisülhet. Az is megeshet, hogy a buli után rögtön felkérések hada fogja elárasztani a nyuszilányt, a végén még haza sem fog jönni. Vajon párjának van miért aggódnia? Egy kicsit biztosan, hiszen elég valószínű, hogy többen is le fogják támadni a nagyon is szexi DJ-t.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását