2024. május 2. - Zsigmond

Anyám, borogass! Molnár Anikó két férfivel csalta Bochkort!

Igazi kiskakasként kaparászunk az aranybányánkban – mert a hazai celebvilág véletlenül sem szemétdomb! – és olyanokra bukkanunk, hogy megáll az eszünk. Molnár Anikó kettővel csalta Bochkort!
2009. május 11. hétfő 11:07 - HírExtra
Molnár Anikó nem régen még mindent megtett volna Bochkor Gábor szerelméért, most azonban a Bors kiderítette, hogy a "világsztár" két pasival is megcsalta az egyik kereskedelmi rádió műsorvezetőjét.

Ezek után kora reggel legurítunk egy felest, hogy fel tudjuk dolgozni a traumát, annyira hihetetlen. Pedig mindenki tudja, hogy Magyarország "világsztárjai" egyenes jelleműek, gerincesek, akik soha nem csalják meg azt, akit szeretnek, s nem csinálnak komplett hülyét magukból azért, hogy a címlapokon szerepelve éldegélhessenek szerény kuckóikban Rózsadombon és Csillaghegyen, meg olyan ócskavasakkal döcögjenek az úton 30 km/h-val, mint a legújabb BMW-k.

Ezért most hihetetlenül meg vagyunk lepődve, mert legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ilyenre képes vetemedni Molnár Anikó "világsztár". A holnapi kultúrlapok remélhetőleg a két illető nevét is közölni fogják.

Tippeljenek! Kik lesznek azok?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

manioka
2009. május 14. 19:52
Jó lenne már arról hallani, hogy ez a termetes ribanc dolgozik is valahol és éppen nem a fenekéből kiván megélni.
zsigmond54
2009. május 14. 13:52
Azt ki a francot érdekes miss műmell, alias tehénke nemi élete.Ez hír? KI ez? Mert levetkőzött, már világsztár? Kit érdekel,hogy éppen ki keféli?Sajnos nem én.Ha erre jár jelentkezzen "azt kalács" és kérem a következő cici celebet.Rendes lány ez.Korán lefekszik,hogy időben hazaérjen.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását