2024. április 28. - Valéria

Döbbenet! Paris Hilton betört a First Lady-k körébe!

A szőke botrányhősnő egy új barátra tett szert, aki nem más, mint a brit kormányfő felesége, Sarah Brown. Imádják egymást, s léptem nyomon a másikat reklámozzák.
2009. május 14. csütörtök 10:30 - HírExtra
Paris Hilton lehet, hogy megtalálta legújabb barinőjét, akit oly’ sokáig keresett, még egy műsort is létrehozott, hogy annak keretében leljen rá a megbízható barátnőre. Ráadásul nem is akárki lett legújabb pizsi társa, mint a brit kormányfő felesége, Sarah Brown.

Egy Los Angelesi egészségügyi konferencián találkozott életében először Paris Hilton, és a brit First Lady. Velük volt még a híres szupermodell, Naomi Campbell is. A hölgyek olyan jól szórakoztak, hogy azonnal telefonszámot cseréltek egymással, s azóta fennhangon hangoztatják egymás erényeit.

Pontosan így tett Gordon Brown felesége is, aki az egyik internetes közösségi portál naplójában a következőket nyilatkozta a szőke botrányhősnőről.

- Imádom Paris Hiltont! Semmi nem igaz abból, amit a sajtó állít róla: igazán kedves, csendes és kifejezetten okos lány. Soha nem gondoltam volna róla, hogy ennyire tanult és tájékozott azok után, amiket összehordtak róla. – mesélte Sarah Brown újdonsült barátnőjéről.

Nemcsak a First Lady volt ennyire kedves, hanem Paris is dicsérő szavakkal halmozta el új barátnőjét.

- Csodás estét töltöttünk együtt. Sarah nemcsak okos, de gyönyörű nő is. – áradozott Hilton kisasszony.

A brit sajtót, és embereket igencsak meglepte a két hölgy hirtelen támadt szoros barátsága. A legnagyobb problémát az okozza, hogy eddig Sarah Brownt mindenki egy okos, és intelligens nőnek tartotta, de ezek után, hogy kiállt a botrányos életű Paris Hilton mellett, mindenkiben megingott a bizalom a First Ladyt illetően.

Ráadásul többen azt sem értik, hogy a szőkeség mi szépet talált Sarah Brown-ban, hiszen nem titok, hogy többször is megválasztották a vezető országok legrosszabbul öltözött politikus feleségének.

Igazából senki sem érti ezt a barátságot, de Parisnek nagyon jónak kellett lennie, ha sikerült így elbűvölnie brit First Ladyt.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását