2024. május 3. - Tímea, Irma

Anikót orális szexre használták, havi kétszázért

Aki végleg meg akar undorodni a bulvárhírektől, annak most jó esélye van rá. Molnár Anikó kitálal.
2009. május 15. péntek 09:58 - HírExtra
Ki az a Molnár Anikó? Senki. Természetesen. Egy átlagosan csúnyácska nagydarab nő, aki az átlagosnál butuskább is. Nyilván ezért mondta tollba Havas Henrik számára az életét is –úgy ahogy.

Mert ez a rendkívül egyszerűen fogalmazó nőszemély olyan szavakat használ könyvében, amit egy jobbérzésű, intelligens, és némileg, de csak tényleg némileg kulturált lány sosem ejt ki szájacskáján, főként nem könyvben. Alpári stílusa az utcalányok fordulatokban szegény szókincsét juttatja a szerencsétlen olvasó kezébe.

A Bors most azokat a részleteket adta elő a ponyvakönyvből, ami minden bizonnyal a legalja a szófolyamnak. (Bár Anikóról ezek után bármit el tudunk képzelni és lehet, hogy van még lejjebb.) Kiderült, Anikócska gyakorlatilag prostituáltként élt nem is keveset. Persze nem valami utcasarkon futtatott szerencsétlenként, hanem úrikurvaként.

Egyszer egy osztrák pali ígért neki 10 ezer eurót a szexért, de ezt visszautasította. Ez ugyan követendő, ám a kérdés az, hogyan jutott éppen ő az osztrák pali eszébe?

Aztán egy hercegségbe hívták, ahol kétmilliót kapott azért, hogy egy herceg háremhölgye legyen. „Hazafelé az első osztályon én már halálosan boldog voltam, hogy ezt az utat elvállaltam, mert rengeteg pénzt kaptam és még csak meg se dugtak”.

No, ehhez külön gratulálunk ennek a senkiházi nőnek. Hiszen erre már nem sokat lehet mondani, csak ezt. Anikócska persze azt hiszi, hogy ő most a legőszintébb, és legbevállalósabb nő a földkerekségen, és semmi gáz nincs ezzel, amit mond.

Holott nagyon is van. Ezzel olyan sebeket ejt a fiatalok lelki világán, akik majd elolvasva a Borsot vagy rosszabb esetben a könyvét, példaként fognak rá és az ő erkölcstelen életére tekinteni. Mert pénzért odaadni magát valakinek csak a prosti teszi, de ő sem reklámozza ezt úton-útfélen. Csöndben marad és szégyelli, hogy csak annyira jutott az életben, hogy ezt kell tegye. Ez a szerencsétlenül lüke nő pedig ép ezt tartja őszintének. Szánalmas.

Aztán, hogy ne legyenek kétségeink agyi tevékenységének korlátolt volta miatt, még a következőt is elárulja egyik szeretőjéről: „Beszélgetni keveset beszélgettünk és egy idő után már nem is csókolóztunk. Benyitott, ledobta a ruháját, zuhanyozott, egy kicsit szopatott, aztán négykézlábra állított és úgy megkefélt, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá. Megbízhatóan és diszkréten adta a kezembe a havi kétszázezret”.

Ezek után mindenki maga ítélje meg, milyen is ez a valóságshowból kinőtt nő.

Mindehhez már csak egy valamit lehet hozzátenni. Hogyan lehetséges, hogy egy jó nevű újságíró egy ilyen könyvhöz a nevét adja?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

veracska59
2009. május 26. 07:48
Ennek a nőnek fogalom zavara van. Ugyanis ha az ilyen nőt nem k...vának hívják akkor minek ? Pénzért szexel, orálisan dolgozik, havi kétszázezerért.
p-Aga
2009. május 25. 21:23
Hogyan lehetséges? Megmondom: PÉNZÉRT! H.H. is egyfajta prostituált. Még ha nem is a testét bocsájtja áruba, hanem a tehetségét váltja apró(?)pénzre. És nem ő az egyedüli, ezen érdemes elgondolkodni...

Ilyen világot élünk. A valóságshow-k, különféle médiaszellentések azt sugallják az agyatlan populációnak: "Nem baj, hogy hülye vagy, az se baj, ha semmihez nem értesz. Ettől még sztár lehetsz, és tovább butíthatod a hozzád hasonlókat!"
katonabácsi
2009. május 25. 11:35
Nem értem ezt nagy rácsodálkozást, hiszen G.Zita ugyan ezt csinálta régebben egy háremben. Ezeket úgy nevezik, hogy konzumnők. Ebből éltek egy darabig, aztán dobták őket és hazajöttek. Általában arab országokba importálják őket, jó pénzért.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását