2024. április 19. - Emma

Előbb a baba, utána az esküvő! A sztárpár még halogatja a nászt

Nicole Richie boldogan mesélt babájáról, és szerelméről, viszont kettejük esküvőjét nagy homály fedi. Most sem akart érdemben nyilatkozni a témáról, pedig már ideje lenne, hiszen lassan megszületik második babája is szerelmétől, Joel Maddentől.
2009. május 29. péntek 15:35 - Kővári Adrienn
A minap a várandós Nicole Richie, és apukája voltak Larry King, a showman vendégei. Nem maradhatott szó nélkül, hogy már a második gyermeket várja a szépséges szőke sztár, de esküvőről még szó sem esett – legalábbis mi nem hallottunk róla.

- Mint minden kislány, én is hatalmas esküvőről álmodtam, de még most is erről álmodok. – válaszolta Nicole arra a kérdésre, hogy vajon mikor fognak végre papíron is összetartozni szerelmével.

Párja, Joel Madden a Good Charlotte nevű rock zenekar énekese. Tavaly már született egy kislányuk, Harlow, és lassan kis testvére is lesz a csöppségnek. Viszont két baba ide, vagy oda, de gyűrű még nincsen Nicole ujján.

- Jelenleg a kis családunkra koncentrálunk, a babára, de idővel biztosan megtartjuk az esküvőt is. – mesélte Nicole.

Ez érthető is, hiszen elég hamar teherbe esett barátjától, és mikor épphogy megszületett kislányuk hamarosan becsúszott a második csöppség is. Nagy hassal, vagy pici babával a karjában ki szeretne oltár elé állni?

A baba nemét még nem tudják, de Nicole apuka reménykedik benne, hogy fiú lesz. Felröppentek olyan pletykák, hogy tényleg kisfiú lesz, mivel pár hete a szerelmesek csupa kék babaholmit vásároltak. Lehet, hogy mégis örülhetnek Joel, és a nagypapa, mert Nicole egy kisfiúnak fog életet adni?
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását