2024. március 29. - Auguszta

Jól csókolnak a Transformers sztárjai! Megy a smaci orba-szájba!

A nyíltan biszexuális színésznő nem tagadja, hogy partnere, Shia LaBeouf bizony jól csókol, és ő szintén ilyen jó véleménnyel van Megan Foxról. Vajon csak barátok, vagy esetleg nemcsak a vásznon, hanem a színfalak mögött is össze-összebújnak?
2009. június 3. szerda 15:40 - Kővári Adrienn
Hamarosan a mozikba kerül a Transformers második része hazánkban is, a két főszereplő személye változatlan, ismét Megan Fox fogja elbűvölni a férfinézőket, míg a hölgyek szívét Shia LaBeouf fogja elrabolni.

Nem lenne igazi a film csókjelenet nélkül, erről faggatták a fiatalokat az egyik műsorban. Megkérdezték Shia-t, hogy szexis partnere milyen jól csókol, és ő csak helyeselni tudott.

- Nagyon jól csókol, Megan, s azt hiszem, ő ugyanezt mondaná rólam. – nyilatkozta viccesen a színész.

Amióta feltűnt a filmvásznon a csodaszép színésznő nem tudja magáról levakarni a férfiakat, és a kíváncsiskodó újságírókat, sokan őt tartják az új Angelina Jolie-nak. Igazi szexszimbólumként tekintenek rá. Elmondása szerint nagyra tartja Angie-t, de még sosem találkozott vele, valójában fél is tőle. Úgy érzi, hogy képes lenne őt felfalni az ex-Tomb Raider. Bár azt nem tudni, hogy ezt mire alapozza.

És, hogy mit is gondol arról, hogy ő bizony szexszimbólum lenne?

- Ez fantasztikus. Nem döntöttem el, hogy színész leszek, sokkal jobban szerettem sakkozni. Hollywoodban könnyen felkapják a csinos embereket. – tette még hozzá.

Érdekes, hogy kettejüket még nem nagyon hozták össze eddig a lapok, pedig a képet elnézve szép párt alkotnának. Elméletileg Megan Fox éppen szingli, bevallása szerint egyaránt vonzódik a lányokhoz, és a férfiakhoz is. Most már csak annyit lehet mondani: Shia, mindent bele!
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását