2024. április 25. - Márk

Díjeső! Fiatal sztárjaink verik az öregeket!

A hétvégén megrendezték az egyik tinimagazin díjátadóját, ahol egyértelműen taroltak a tinisztárok, de nemcsak itt, hanem a Cometen is majd' mindenkit maguk mögé utasítottak!
2009. június 8. hétfő 18:42 - Kővári Adrienn
Az elmúlt héten két díjátadót is rendeztek kis hazánkban, mindkettő a könnyű zene szerelmeseinek kedvezett. Az egyik a Comet gála volt, a másik pedig a népszerű, zenés tini magazin díjátadója, a Bravo OTTO. Nem meglepő, hogy szinte mindkettőn ugyanazok a fiatal énekesek szerepeltek, hiszen a tinik megőrülnek az olyan zenekarokért, mint az Anti Fitness Club, vagy a the Grenma.

Díjátadó a szakadó esőben

VIVA Comet 2009
Legjobb videóklip: Puskás Peti - Állítsuk meg a világot (rendezte Herz Péter)
A legjobb női előadó: Lola
A legjobb férfi előadó: SP
A legjobb együttes: Groovehouse
A legjobb új előadó: SP
A magyar könnyűzenéért: Animal Cannibals
Nem indult túl fényesen a Bravo gálája, amit most szombaton, június 6-én rendeztek meg a Westend legtetején. Rengeteg (emos) fiatal látogatott ki az ingyenes rendezvényre, de a közel egy órás késés, és a folyamatosan csepergő eső miatt sok rajongó nyugtalankodott. Persze, mikor végre elkezdtek szivárogni a celebek, a sok fiatal lerohanta őket, s a sztárok nagy része örömmel osztogatta az aláírásokat.

A díjátadó hostjai idén Zimány Linda, és Müller Attila, a Cool tévé két műsorvezetője volt, de Linda nemcsak konferált: ő nyitotta meg az egész estét saját produkciójával, ugyanis énekelt a színpadon. Mindenki meglepődött ezen, bár azt már tudtuk, hogy énektanárhoz jár pár hete, de erre senki sem számított. Igazi kis meglepetés produkciónak lehettek a szemtanúi, azok akik kivándoroltak a pláza tetejére.

- Felkértek a Bravo OTTO-sok, hogy mivel én vezetem a show-t, ezért meglepetésként készítsek el egy dalt. Tudták, hogy szeretek énekelgetni, meg kedvtelésből elég sokat járunk a barátokkal karaokezni, ezért mondtam is, hogy nagyon szívesen elvállalom. Végül a Groovehouse-os Zsolti, és a Makai Zoli segítségével összehoztuk ezt a dalt. – mesélte Zimány Linda a HírExtrának.

Túlfűtött, és szexis

Bravo OTTO 2009
Az év énekesnője: Lola
Az év felfedezettje: Idiot Side
Az év együttese: Anti Fitness Club
Cool tévé különdíja: Tóth Gabi
Az év albuma: the Grenma – Talán nincsen minden rendben
Az év klipje: Anti Fitness Club – Miért hazudom…
Az év énekese: Mark
Ez az első saját száma a szőke celebnek, de még nem tudják, hogy kislemezként is beszerezhető legyen-e a dal. Maga Linda is meglepődött a fogadtatáson, mert mindenkinek nagyon tetszett, kedvező visszajelzéseket kapott.

- Jól fogadta a szakma is, pozitív véleményeket kaptam, pedig mindenki rosszabbra számított. A magyar emberekben él az előítélet, de ennek ellenére nagyol jól jött le, s tetszett mindenkinek. Úgyhogy mindenképp elgondolkozunk rajta, hogy valamilyen formában megszerezhető legyen – tette még hozzá az újdonsült énekesnő.

Kevesen tudják róla, de a szőkeség tizenkét évig zenesuliba járt, zongorázni tanult. Mivel az éneklés kimaradt az életéből, ezért most énektanárhoz jár. Elmondása szerint mivel ő nem énekesnő, hiába van hallása, ha nem tudja megfelelően képezni a hangokat, most ezen próbál meg változtatni.

- Fantasztikus élmény volt a színpadon állni, s annak ellenére, hogy nagyon izgultam, szerencsére jól fogadtak. – mesélte boldogan Linda.

Egy fellépő, egy díj

Akik átadták a szobrokat
Mint minden díjátadón, itt is híres sztárok adták át a díjakat. Többek között Steiner Kristóf, Kinter Oszkár, Horváth Éva, Dukai Regina, Valkó Eszter, vagy Danny Blue olvasták fel a győztesek neveit, miután kihúzták őket a nyertes borítékokból.
Körülbelül így lehetne a legjobban jellemezni a Bravo OTTO-t: a rajongók kaptak egy fellépőt, akit azonnal egy díjazott követett. Olyan nevek szórakoztatták az esernyő alatt álló fiatalokat, mint az ex-barátokköztös CS.I.F.O, azaz Csifó Dorina, vagy Barbee, és Zséda. LL Junior alatt végleg leszakadt az eső lába, de pár perces aktív zuhogás után kicsit kitisztult a levegő.

Buli, buli, buli

A gála egy kisebb koncerttel zárult, ahol a közönség kedvencek előadták saját, vagy kedvenc dalaikat, de egymás számaiba is bele-beleénekeltek. Elsőként az Idiot Side foglalta el a színpadot, majd őket követte Tóth Gabi. Sokak kedvenc énekese nemcsak a zúzos rock számokkal verte ki a biztosítékot, hanem mini ruhájával is. Finoman szólva: Tóth Gabi nem szégyenlős.

Alulra egy olyan apró szoknyának látszó valamit vett fel, amiből még a bugyija is teljesen kilátszott, de ez őt, egy cseppet sem zavarta, sőt! Még melltartóját is mutogatta.

Rajtuk kívül koncertezett még Lola, Mark, SP, és az Anti Fitness Club is. Utolsóként mindannyian színpadra álltak, s előadták Pink: So What című pörgős számát.

Boldog nyertesek

Lola idén szerencsés volt, mert mindkettő gálán őt választották meg az év énekesének. Ez azért hatalmas elismerés egy ilyen fiatal lánynak, főleg, hogy Zsédával is versenybe szállt a győzelemért.

Lehet, hogy sok embernek fogalma sincsen róla, hogy ki azaz SP. Nem a South Parkról beszélünk, hanem egy fiatal srácról, aki az Éder Krisztián névre hallgat. Idén futott be, és elég hamar belopta magát a fiatal lányok szívébe. Hip-hop és R&B zenében utazik. Érdekes, hogy a Cometen ő lett az év férfi előadója, hiszen még csak idén ismerhettük meg, de úgy látszik ez elég volt a győzelemhez.

Tarolt az Anti Fitness Club!

Rajtuk kívül még az AFC két díjat is hazavihettett, bár a legjobb albumért járó szobrot elhappolta előlük a the Grenma. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen teljes mértékben megérdemelték, sokan fájlalták is, hogy csak egy díjat vihettek haza.

A HírExtrának sikerült utolérnie az Anti Fitness Club énekesét, Molnár Tomit, aki elmesélte, hogy milyen érzés volt nekik két díjjal is távozniuk a Westend tetejéről.

- Már maga a jelölés is megtiszteltetés, szóval talán nem kell sokáig magyarázni mennyire felemelő érzés, hogy a közönség szavazatai alapján több kategóriában is díjazottak lettünk. Úgy látszik, a szeretet a közönségünk iránt, és a rengeteg belefektetett energia meghozta a gyümölcsét. Természetesen ez nem ok hátradőlni, hajtunk tovább! – mesélte Molnár Tomi.

Összeeszkábált hangszerekkel szólt a Womanizer


Az esti koncert folyamán történt egy érdekes meglepetés is, hiszen az AFC-s fiúk eléggé extrém helyzetben adták elő Britney Spears, Womanizer című számát. Úgy gondolták, hogy akusztikusan fogják eljátszani a dalt, igen ám, de a hangszerek cseppet sem voltak megszokottak. Azt is írhatnánk, hogy a sörös üvegtől kezdve, a poharakig minden helyet kapott.

- A koncepció szerint egy ismert közelmúltbeli slágert játszott el minden fellépő, így gondoltuk készülünk egy kis formabontó meglepetéssel. A VIVA COMET-en elkövetett akusztikus fellépésünk után értek minket vádak: „Persze csak úgy mernek kiállni a színpadra, ha profi zenészek kísérik őket, mert nem tudnak zenélni…” Igyekeztünk vicces úton rácáfolni erre. Végignézve a ledöbbent közönségen úgy gondolom, működött! – tette még hozzá viccesen Tomi.

Az biztos, hogy sikerült rácáfolniuk a gonosz vádakra.


Jövőre újra lesz Bravo OTTO, és Comet díjátadó. Esélyes, hogy újra ezek a nevek fogják kapni a díjakat, de biztosan fel fog majd tűnni egy-két új arc. Kíváncsian várjuk, hogy jövőre kik állhatnak a színpadra, s kik azok, akikre már talán emlékezni sem fogunk egy év elteltével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását