2024. április 26. - Ervin

Nagy a titok! Vajon összebújtak már a fiatal színészek?

Nagy kérdés, hogy az Alkonyat sztárjai az életben is egy párt alkotnak-e. Most megszólal ennek kapcsán a rendező is, hogy vajon ő hogyan is látja ezt "bonyolult" kapcsolatot.
2009. június 9. kedd 13:10 - Kővári Adrienn
Szinte az egész világon egyetlen kérdés foglalkoztatja az embereket, hogy vajon a Twilight (Alkonyat) sztárjai mikor fognak végre egy párt alkotni. Vagy már össze is jöttek? Senki sem tudja, s természetesen ők sem mondanak semmit. Robert Pattinson, amióta befutott, nagyon sok lánnyal összeboronálták, de ő mindent tagad.

Filmbéli partnere Kristen Stewart sem ússza meg a pletykákat, de a rajongók, a média leginkább kettejüket szeretné együtt látni. S miért is? Mert a karakterek, akiket a romantikus, vámpíros filmben alakítanak szerelmesek, hiszen az író elég hamar összeboronálta őket a regényben.

A filmben is elcsattan egy-két suta csók a színészek között, ráadásul ők nyerték meg az MTV Movie Awards-on a legjobb csók jelenetért járó díjat, de a színpadon mégsem csattant el a puszi.

Erről a Twilight rendezőjének, Catherine Hardwicke-nek is megvan a véleménye.

- Az emberek szeretnek beszélni, ezért hagyni is kell őket. Szerintem egy nagyon érdekes, és csodálatos kapcsolat van kettejük között. De mit is értünk randizás alatt? Nem igazán tudom, úgyhogy nem is tudok semmit se mondani. – mesélte ravaszul a rendezőnő.

Így sem lettünk sokkal okosabbak. Talán majd egyszer kiderül, hogy vajon az életben is szerelmesek-e a színészek, de az is meg lehet, hogy utálják egymást. Sosem lehet tudni…
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását