2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Picike ház, picike kert! Mire is költi Paris Hilton a pénzét?

Már megszokhattunk mindenféle cukiságot a mi drága örökösnőnktől, de ez mindenen túl megy. Saját kutyáinak igazi kis palotát épített fel a hátsó kertben, hogy ők se szenvedjenek a luxus hiányától.
2009. június 9. kedd 12:10 - Kővári Adrienn
Gyönyörű ház, nem is ház, hanem egy igazi kis birtok. A leghíresebb sztárok is megirigyelhetnék ezt a fantasztikus kerti házat. De vajon kik is laknak itt?

Nem mások, mint Paris Hilton kiskutyái! Ki hitte volna, hogy nekik van a legjobb dolguk az egész világon? Ugyanis Paris kertjében, egy igazi kutya birtokon tengethetik életüket! Maga az épület természetesen sokszintes, van kertecskéje, padocskája. Nem is kívánhatnának többet az apró állatkák!

És, hogy pontosan kik is élnek ezen a fényűző birtokon? Lakik itt egy bizonyos Marilyn Monroe, egy Dolce és egy Harajuku Bitch is, de ne feledkezzünk meg Prince Baby Bear-ről se. Tagadhatatlan, hogy elég érdekesek, és viccesek ezek a nevek, a legjobb akkor is a Harajuku Bitch, biztosan Japánban szerezte be Paris a kutyust, vagy csak úgy érezte, hogy ezzel a névvel elég dögös lesz a szeme fénye.

Maga a ház ugye többszintes, található benne csigalépcső, drága csilli-villi csillár, és bizony légkondi is, hogy szegény kis kutyusoknak nyáron se legyen melegük.
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását