2024. május 2. - Zsigmond

Keleti Andrea nagyon rondának találja az AFC-t!

Szegény Keleti Andrea nem tudja, milyen darázsfészekbe nyúlt, ugyanis beszólt az Anti Fitness Clubnak. Csak meg ne tudják ezt az érzékeny lelkű tini rajongók!
2009. június 10. szerda 07:47 - HírExtra
Bravo díjak ide, vagy oda, nem mindenki rajong az Anti Fitness Club zenekarért, akárhogyan is nézzük, bizony kapnak ők hideget, meleget, és elég sok hideget. Most éppen Keleti Andin van a sor, hogy elmondja, ő bizony fél a fiúktól!

A VIVA Comet partiján érte utol a Tabu tévé a sztárt, aki bizony elképedve nézte a színes forgatagot a párjával együtt. Még sosem volt korábban Cometen, vagy akár hasonló bulin se, így ámulva nézte az embertömeget.

- Elsőként vagyok Viva Cometen, talán látszik is rajtam. Abszolút csodálkozva nézek körül, nem is gondoltam hogy ennyi ember és ekkora lelkesedés van itt. Hát nem hiába, már nem az én korosztályom, de nagyon élvezem! – mesélte Keleti Andi, aki párjával nem igen jár el bulizni, csak az olyan alkalmakat nem hagyják ki, amik tényleg nekik való.

Ijesztőek az AFC-s fiúk

Idén úgy gondolta Andi, hogy illene eljönni a díjátadóra, legalább életében egyszer, de annyira tetszett neki, hogy könnyen megeshet, hogy jövőre is ellátogatnak ide szerelmével. Ha választhattak volna biztos, hogy Zsédának adják a díjat, de ez most nem így történt.

Elmesélte a páros, hogy nemcsak bulikra nem járnak, hanem tévét sem néznek, főleg a gyerekek miatt. Hogy miért is?

- Próbáljuk a gyerekek elől elzárni, azt, ami itt történik. Alapvetően nem tiltanánk el a gyerekeket a tévétől, csak az Anti Fitness Club fiúkat nem akarjuk nekik megmutatni! A frizurájuk nagyon ronda! Nem szeretnénk, ha a gyerekeink rosszat álmodnának. - meséli Keleti Andi és kedvese a Tabu Tv-nek, akik elmondták, hogy attól rettegnek, hogy egyszer az ő gyerekeik is ilyen hajat fognak majd viselni.

Ízlések és pofonok, azért még hozzátették, hogyha mégis ilyen irányba húznának a gyerekeik, tiltani nem fogják ezt a stílust.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

szanee
2009. december 28. 21:48
hát igen szegények talán több hideget kapnak mint meleget, amugy meg a legtöbb tini átesik az emosságon és akkor mivan?? akkor majd kkikell utálni őket?!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását