2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megasztárunk szárnyal!

Első lemez, első klip, Fekete Dávid többet sem kívánhatna! A HírExtrának elmesélte mennyire boldog, és hogy mennyire jól alakul a karrierje. Megasztárunk a csúcsra tör!
2009. június 21. vasárnap 18:00 - Kővári Adrienn
Bizonyára mindenki ismeri Fekete Dávid nevét, aki a Megasztár negyedik évadjában tűnt fel, s végül a második helyen végzett. Karácsony környékén lett vége a show-nak, azóta nagyon sok minden történt vele. Nem is olyan régen jelent meg első albuma, és már első vidóklipjét is leforgatta az énekes. Erről faggatta őt a HírExtra, s Dávid minden kérdésünkre válaszolt!

A Megasztár óta egy csepp nyugtod sincsen, hiszen egyik koncertről rohansz a következő tévés szereplésre. Ráadásul májusban megjelent az első lemezed is. Milyen érzés a kezedben tartani a korongot?

Egy kis biográfia
Született: 1986. október 10.
Csillagjegy: mérleg
A Gór Nagy Mária Színitanodába járt.
Első albumának a címe: Kell, hogy itt legyél
Nagyon jó érzés megmondom őszintén, mindig is ezt szerettem volna. Az egész tehetségkutatón e célból indultam el, mert ez volt a nagy álmom, hogy egy saját lemezen legyen, amin a saját egyéniségem kibontakozhat. Úgy érzem, nagyon a sajátomnak tudhatom ezt az albumot, mert ez tényleg az én egyéniségemet tükrözi. Főleg, hogy annyi pozitív visszajelzést kapok, kapunk a lemezzel kapcsolatban, hogy ez csak még örömtelibb, és büszkeséggel tölt el minket.

Biztosan sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen lehet Fekete Dávid lemeze. A tehetségkutatón javarészt musical dalokat énekeltél, az albumod is ilyen? Milyen számok találhatók rajta?

Amit feltétlenül tudni kell Dávidról
Kedvenc mozifilmjei: Moulin Rouge, Gyűrűk Ura Trilógia, Jégkorszak 1-2
Kedvenc könyve: Robinson Crusoe
Kedvenc előadói: Ákos, Bryan Adams, Miller Zoltán
Kedvenc étele: milánói makaróni
Kedvenc itala: ásványvíz
Öt darab musical feldolgozás kapott rajta helyet, és nyolc darab saját szám. Tehát ilyen popos, musicales hatású. Szerettük volna mindkét tábort kiszolgálni, ezért döntöttük végül ennél a felosztásnál. Én is szeretnék a kettő között maradni, a musical és a pop világa között mozogni. Pont erről beszélgettünk a tehetségkutató alatt, még Fenyő Miklós is azt ajánlotta, hogy össze kell gyúrnom ezt a kettőt, a popot és a musicalt.

A rajongóid mennyire elégedettek az albumoddal?

Én úgy érzem, hogy nagyon, sőt! Találkoztam egy Viktor rajongóval, aki végig neki szurkolt, s ő is említette, hogy bizony nagyon jó lett a lemez, nem is hitte volna, hogy ennyire fog neki tetszeni az én albumom. Úgy érzik többen is, hogy most megtaláltam önmagamat.

Az első videóklippedet is a napokban forgattátok le. Mit lehet róla tudni?


Így van, pont tegnap forgattuk le. Kíváncsi vagyok, nagyon várom én is a végeredményt, hiszen nagyon sok utómunkával jár egy ilyen forgatás, például meg kell még vágni a felvételeket. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz, hiszen ez életem első klipje. A kliprendező Indián volt, kinek nevéhez számos sikeres klip tartozik már.

Van története a klipnek, vagy ez most csak rólad fog szólni?

Nincsen története, mert ez egy imidzs klip lesz. Az Új élet vár című dalhoz készült, tényleg csak a legjobbakat tudom elmondani.

Az biztos, hogy mi is várjuk a végeredményt. Dávid a Bravo OTTO díjátadón is fellépett, bár díjat nem szerzett se itt, se a VIVA Cometen. Jövőre ez biztos másként lesz!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását