2024. április 26. - Ervin

Könnyek a forgatáson! Megbántották a legcukibb színésznőt!

A film forgatások sosem eseménytelenek, így esett meg, hogy Kristen Stewart a sok stressz hatására sírva fakadt. Valaki nagyon csúnyán belegázolt a lelkivilágába.
2009. július 2. csütörtök 07:59 - Kővári Adrienn
Napjaink egyik legközkedveltebb színésznője Kristen Stewart. Tini lányok, és fiúk ezrei rajonganak érte. A Twilight (Alkonyat) című vámpíros, romantikus film hozta meg a sikereket számára. Jelenleg következő filmjét, a The Runaways-t forgatja, de nem mennek mindig zökkenőmentesen ezek a felvételek.

A minap éppen egy kisebb összeveszés árnyékolta be a forgatást, ugyanis sírva fakadt szegény Kristen, mert Joan Jett megríkatta. Legalábbis egyes szóbeszédek erről szólnak, hogy miatta hullajtott könnyeket a színésznő még a múlt héten.

Joan azt szerette volna, ha Kristen egy kicsit jobban belerakná őt a szerepébe, hogy hitelesebb legyen az alakítása. Hogy ehhez mi köze van Joen Jett-nek? Csak annyi, hogy Kristen őt játssza a filmben. Egy kicsit túlságosan is nyaggatta emiatt a fiatal lányt, aki végül sírva fakadt, mert egy nagyon nehéz időszakon van túl.

Egy bennfentes szerint nem volt ez a vita annyira komoly, mint ahogy azt a média tálalta. Ők ketten olyanok, mint anya és lánya. Azonnal bocsánatot is kért Joan a pityergő Kristen-től, mikor látta, hogy mennyire megbántotta.

Mi az a Runaways?

Eredetileg Amerikában létezett egy csupa lányokból álló rock zenekar, akik a The Runaways néven futottak. Még a 70-es években alakultak, de nem volt hosszú életű banda, és a tagváltások is mindennaposak voltak. Azóta is legendásak. Az énekesük és egyben a ritmusgitárosuk Joan Jett volt, akiről az előbb is említést tettük: a rocker lány, aki most segít az életrajzi film forgatásában.

A film majd csak jövőre kerül a mozikba. Szerepel még benne Dakota Fanning is, biztos mindenki emlékszik még a gyerek színészre. Ő alakítja Cherie Currie-t, aki a billentyűse, és vokalistája volt a zenekarnak.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kisordog23
2009. július 2. 22:32
A Twilight eddig a legjobb film amit valaha láttam. Legalább egymilliószor láttam, megvan feliratosan és szinkronosan is, elektronikus könyvbe, amit hajnalokba nyúlóan olvasni kell, letenni lehetetlen. A film egyébként feliratosan a legjobb, hitelesebb, a szinkronhangokat akár én is rámondhattam volna, nagyon béna..Alig várom a 2.részt! Nov.24. !!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását