2024. április 25. - Márk

Nem akar férjhez menni a tinisztár! Mi lesz így a szexi pasijával?

Az első számú tinisztárnak komoly elképzelései vannak a jövőjét illetően, abban már biztos Vanessa Hudgens, a High School Musical színésznője, hogy nem akar férjhez menni.
2009. július 15. szerda 20:19 - Kővári Adrienn
Sokaknak meglepő lehet, de a hollywoodi álompár még mindig együtt van, és szerelmesebbek, mint valaha. Amikor vége lett a High School Musical trilógiának, akkor kerek-perec megmondták Zac Efronnak, hogy a legjobb az lenne, ha szakítana barátnőjével, Vanessa Hudgens-szel. Az indok volt az volt, hogy a lány miatt örökre benne marad a tinisztár kategóriában.

Ennek ellenére a páros még mindig együtt van, viszont most kijelentette Vanessa, hogy ő nem szeretne férjhez menni. Jelenleg mindkettejüknek ez az utolsó dolog a fontossági listájukon. Eszük ágában sincs még megállapodniuk.

Szerelem papír nélkül?


„Úgy gondolom, hogy a házasság nagyon jó dolog, de jelenleg a karrieremre koncentrálok. Ezért sem tervezek még családalapítást.” – nyilatkozta a húsz éves színésznő.

Jelenleg rengeteg új filmszereppel kell szembenéznie. Legújabb filmjében, a Bandslam-ben egy nagyon visszahúzódó, csendes lányt fog alakítani, aki a High School Musicales karakterének teljesen az ellentéte. Ezért is izgatott, hogy végül mi fog belőle kisülni, de a forgatást nagyon élvezi.

„A színészetben az a legjobb dolog, hogy különböző karaktereket tudsz eljátszani. Egy darabig szeretnék más szerepekben forogni, de idővel visszatérnék a musicalek világába, mert mégis csak ebben nőttem fel, ez igazán az enyém.” – mesélte Vanessa.

Több mint tinisztár

Úgy érzi, hogy többre képes, mint csak táncolni, és énekelni, ezért is hisz benne, hogy összetettebb, sokszínűbb karaktereket fog majd játszani. Egyik következő filmjében, a Sucker Punch-ben egy olyan tini lányt fog alakítani, akit terrorizál a mostohaapja.

„Örülök annak, hogy a gyerekeknek a példaképe vagyok Gabriella (High School Musical) karaktereként. Mégis szeretnék komolyabb filmekben is szerepet kapni, még akkor is, ha nem minden rajongóm láthatja majd ezeket a produkciókat.” – tette még hozzá a céltudatos fiatal színésznő.

Nem egyszer nyilatkozta már, hogy szereti a sokszínűséget, és a kihívásokat. Talán ezért is mondott a napokban igent egy olyan filmre, amiben egy prostituáltat fog alakítani. Már alig várja a forgatásokat, de nem csak a hiányos öltözetű jelenetek miatt. Mivel egy akcióval dúsított produkcióról van szó, így meg kell tanulnia lőni, és verekedni is.
Forrás: HírExtra/People
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását