2024. május 5. - Györgyi

Leonardo DiCaprio újabb nőt vitt ágyba!

A közkedvelt szívtipró bárkit megkaphat, talán ezért is cserélgeti olyan sűrűn a barátnőit. Jelenleg kidobta szupermodell párját, s máris egy szőke énekessel randizik.
2009. július 28. kedd 17:29 - Kővári Adrienn
Leonardo DiCaprio fénye egy cseppet sem fakult az évek alatt, ugyanolyan népszerű a hölgyek körében, amikor még csak a Titanic miatt volt ismert. Azóta is rengeteg celeb hölgy próbál közelebb férkőzni a színészhez.

Az utóbbi időben randizott Cameron Diazzal is, majd újabb hírességekkel fordult meg a partikon. Utolsó barátnője a szupermodell, Bar Refaeli volt, akit július 26-án, azaz most vasárnap ki is dobott. Nem szomorkodott sokáig Leo, mert máris egy újabb lány oldalán jelent meg, jelenleg a Pussycat Dolls egyik tagjával, Ashley Roberts-szel randizgat. Ugyanis többen is látták őket London egyik klubjában.

Gyarapodik a gyűjtemény

Még vasárnap Londonba utazott a színész, ahol eltöltött egy kellemes ebédet édesanyjával, majd kilátogatott egy meccsre, s ezek után a szőke bombázóval randizott. Elmentek egy klubba, ahol végig a VIP szektorban üldögéltek, majd csatlakoztak egy nagyobb embertömeghez. Egy forrás szerint hiába volt jelen annyi lány, Leo figyelmét csakis Ashley kötötte le.

Mindketten rengeteg alkoholt fogyasztottak. „Nagyon kirúgtak a hámból, több üveg pezsgőt megittak, és a drága tequilákat is sorban hozták nekik. Közel ültek egymáshoz, s DiCaprio végig a lány térdét simogatta.” – mesélte a forrás, aki még hozzátette, hogy kettő körül távoztak a klubból, de külön ajtókon. Van egy olyan sejtésünk, hogy hiába távoztak külön, a végén mégis csak együtt töltötték az éjszakát.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását