2024. március 29. - Auguszta

Tinisztárunk dalba öntötte fájdalmát!

Pár hónapja hangosan szakított Kovácsovics Fruzsina és Ben, bár egyikőjük sem akart róla beszélni.
2009. július 29. szerda 18:10 - HírExtra
Végre megszólalt Kovácsovics Fruzsina, s mesélt a pár hónappal ezelőtti szakításáról. Akkoriban sem ő, sem volt barátja, Istenes Bence, azaz Ben nem voltak hajlandóak nyilatkozni, annyit lehetett csak tudni, hogy elhidegültek egymástól, s már elmúlt a szerelem.

Az énekesnő napjai jelenleg nagyon zsúfoltak, szinte nem telik el egy napja sem, hogy ne adjon egy-két koncertet a rajongóinak. "Ma ez már a második fellépésem, az előzőn a testvéremmel zenéltem együtt, és eléggé elfáradtam. Ennek ellenére nagyon várom a fellépést, ahol már az új lemezről is fogunk játszani egy dalt" – mesélte Kovácsovics Fruzsi, akit a győri strandon ért utol a Tabu tv.

Megénekelte szakítását

Az új albuma sok mindenben más lesz, erről már a HírExtrának is mesélt az ifjú énekesnő. Nemcsak zeneileg fog megújulni Fruzsi, hanem kicsit külsőleg is. Felnőttesebb lesz. Az összes számot ő írta a lemezre, amik néha kicsit odamondósak lesznek, emellett bőven fog tartalmazni szerelmes dalokat is.

"A szakításról is fogok énekelni a dalaimban, hiszen nagyon sok mindent adott nekem, és nagyon sok lelki dolgot megéltem emiatt, amiket muszáj kiírnom magamból. Nem titkolom, ez is megihletett!" - mondta el Fruzsi, aki hozzátette: még nincs új kiszemeltje, de volt párjával azóta is rendszeresen tartják a kapcsolatot.

Itt megtekinthetik a Tabu tv riportját az ifjú énekesnővel.

Forrás: HírExtra/tabu tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását