2024. május 6. - Ivett, Frida

Nem tagadja: a műsorvezető csajozni fog!

A VIVA műsorvezetője barátnőt akar, de tüstént. Ben nem szeretne továbbra is egyedül lenni, ezért Görögországban gyorsan körül is néz a lányok terén.
2009. augusztus 13. csütörtök 17:59 - HírExtra
A VIVA Tv népszerű műsorvezetője, Ben a családjával ment idén nyaralni, s mivel még szingli is, így nyugodt szívvel csajozhat a pihenés mellett. Tavasszal vetett véget akkori kapcsolatának Kovácsovics Fruzsinával, azóta egyedül tengeti az életét.

„Kiderült, hogy Görögországba megyünk majd el nyaralni, ez meglepetésként ért engem. Ide jönnek majd le értem a szüleim, de hogy hová lesz az út, arról fogalmam sincs. Négy napot fogunk a napsütéses országban tölteni anyukámmal, az unokatesómmal, és anyukám élettársával.” – mesélte Ben, aki elárulta, hogy bulizni és csajozni is fog a kiruccanás alatt.

Csajozás ezerrel!

A szingli műsorvezető nem is titkolja, hogy a nyaralás alatt mindenképp szeretne beújítani egy görög barátnőt. „Fotókon láttam már, hogy a görög csajok nagyon jók, meg Puskás Peti és SP barátaim is voltak kinn mostanában, és ők is csak jó dolgokról tudtak beszámolni ezen a téren, most majd letesztelem, hogy igazat mondtak-e.” – mesélte mosolyogva Ben, akinek három hónap után elege lett az állandó egyedüllétből.

„A bulizásokba már beleuntam. Most sokkal fontosabb, hogy találjak egy olyan embert, akihez haza tudok menni, akihez hozzábújhatok. Nekem ez egyszerűen kell, szükségem van egy barátnőre!” – tette még hozzá a műsorvezető.

Nézzék meg a Tabu Tv riportját, amit a fiatal műsorvezetővel készítettek!

Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását